Vepřové maso ve vlastní šťávě je tradiční domácí ruční výrobou. Takto připravené maso je výborné k přípravě dalších pokrmů, ideálně se hodí pro přípravu „rychlého oběda“. V tomto článku se dozvíte užitečné rady.
Pouhé dvě suroviny tvoří pochoutku kterou milují všichni - vepřové maso ve vlastní šťávě. Tuhle dobrotu si snadno vyrobíte doma a ani k tomu nepotřebujete žá.
Pasterizovaný masný výrobek – polokonzerva. Určený pro přímou konzumaci bez tepelné úpravy. Veprova plec ve vlastni stave recepty, které budete milovat. Vepřovky (zavařené vepřové maso ve vlastní šťávě) 8:Upečte a zavařte si výtečné šťavnaté masíčko podle receptury zvukaře Lukáše Martiny. Domácí vepřová konzerva - maso ve vlastní šťávě.
Domácí masová konzerva - maso ve vlastní šťávě je velice vděčný výrobek. Vepřové ve vlastní šťávě recepty, které budete milovat. Jen tak lehce osmažíme a přidáme maso a necháme pod pokličkou dusit ve vlastní šťávě.
Když se šťáva vydusí, podlijeme vodou a přidáme vegetu, sůl, pepř a mletý kmín. Dusíme, až maso změkne. Pak zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a necháme provařit. Nakonec přidáme lžíci másla.
Jelikož firma naslouchá svým zákazníkům, chtěla pro ně vyrobit výrobek, který je trvanlivý s vysokým podílem masa, a tak vznikla tato vynikající polokonzerva. Klasická receptura kdysi oblí. Vepřová plec se nařeže na větší kusy masa, které se promíchají se solí a naplní. Hovězí ve vlastní šťávě -400g- 1. Jen doporučuji dát méně pragandy, pro ty, co méně solí. Na dovolenou se pak hodí a velmi dobře chutná.
Zavařuji tímto způsobem i např. Bůček a plecko ve vlastní šťávě recepty, které budete milovat. Uložte si vepřové ve vlastní šťávě do svého jídelníčku zdarma.
Vepřové koleno Vepřové kosti Vepřové kotlety Vepřové kůže Vepřové ledvinky. Oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přisypeme mletou papriku a ihned po zpěnění vmícháme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání je osmažíme. Zmírníme příkon tepla a maso zvolna dusíme ve vlastní šťávě.
Best Original recipe for beef goulash and bread dumplings (with subtitles) - Duration: 14:32. Je to velmi chutné maso z oblasti kloubu přední nohy. Maso z vepřové plece je světlé, libové, není prorostlé sádlem. Lze ji využít na pečení.
Najemno nakrájenou cibuli smažím na sádle do hněda s bobkovým listem, novým kořením a maličkou feferonkou, přidám maso, po chvíli ho zamíchám a nechám dusit ve vlastní šťávě až do tuku. Plec nakrájím na větší kostky. Mírně podliju vodou, osolím, přidám drcený kmín a pepř.
Na malém plamenu dusím pod. Tato chutná konzerva vás potěší nejen na máslovém chlebu, ale také například jako hlavní jídlo na vašem stole. Libová vepřová plec pouze nasolená a zakonzervovaná.
Tak jednoduché a přitom tak chutné.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.