čtvrtek 29. srpna 2019

Starožitný nábytek repliky

Naše firma dováží ručně vyrobený nábytek z masivního mahagonového dřeva, kterému byl za vzor originální starožitný nábytek. Takto vyrobený starožitný nábytek má svoji stálou hodnotu, která časem neklesá ani nevychází z módy. Díky tomu, že máme vlastní výrobu, nabízíme nejlepší ceny a široký sortiment.


Starožitný nábytek a starožitnosti. Prodáváme starožitný nábytek , starý nábytek , novodobě zhotovené luxusní repliky , starožitnosti a kopie starožitného nábytku. Na našem i mezinárodním trhu působíme celoplošně. Repliky starožitného nábytku – kousek historie ve Vaší domácnosti.


I nejkrásnější starožitný nábytek má vždy jednu velkou vadu: existuje v omezeném a často v jediném exempláři. Kromě toho, že vyrábíme stylové repliky starožitného nábytku dle originální předlohy, nabízíme také přímo originální starožitný nábytek z 18. Vše je v dobrém stavu a po odpovídající rekonstrukci, pokud byla potřeba.


Nabízíme opravdu krásné kousky pro znalce a milovníky historie. Dodáváme vitríny, skleníky, knihovny všech stylů od baroka po současnost. Nábytek pro zámky, hotely, vily a rezidence. Zajišťujeme restaurování nábytku, repliky nábytku i renovace nábytku.


Jsme také profesionální truhlářství. Rustikální, zdobené kování pro starožitný nábytek a repliky. Různé úchytky, věšáky, doplňky, vhodné na chaty, chalupy, ale i stylové byty.


Tolik vyhledávané drobné rozdíly ve zpracování ruční práci jenom zdůrazňují. Tímto způsobem vyrobený nábytek přetrvá mnoho desítek let, nebo dokonce i. V našem on-line katalogu starožitností najdete v tuto chvíli 5položek. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Na starožitný a historický nábytek se blíže zaměřuje firma Mirlan která vyhotovuje repliky nábytku na zakázku i navrhuje sestavy pro specifické interiéry. Jedná se o kvalitní starožitný nábytek české výroby, do kterého se nemusíte bát investovat. V našich dílnách restaurujeme starožitný nábytek , vyrábíme kvalitní kopie a repliky starožitného nábytku, vykupujeme a prodáváme starožitný nábytek. Máme rádi všechno, co je krásné a kvalitně zhotovené.


Přijďte si sáhnout, poradit se, nechat se inspirovat, pomůžeme Vám při výběru. Rozhodli jste se nabídnout starožitný nábytek k prodeji? Firma Výkup- Antik se zaměřením na starožitný nábytek a starožitnosti Vám starožitný nábytek a starožitnosti ocení a případně odkoupí. Výkup-Antik se zaměřuje na výkup starožitného nábytku po celé České republice.


Celkový stav i charakteristika každého kusu jsou podrobně zachyceny v popisu. Pěkná knopka pro rustikalní, starožitný nábytek i repliky. Knopka rustikal, staromosaz.


Retro - knopky, knobky, kovové, rustikální, pro repliky starého. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vytvořte si interiér na míru v klasickém stylu.


Knihovny - nábytek starožitný i jeho repliky - Antik Praha (2) V této kategorii starožitného nábytku naleznete knihovny. Z toho důvodu obsahují více či méně výrazné prvky zámeckého stylu. V nabídce jsou starožitné knihovny v původním stavu, restaurované i repliky starožitných knihoven.


Neorenesanční nábytek -luxusní kusy - vše TOP stav. Svůj starožitný nábytek , obrazy, sochy, zbraně, koberce, nádobí, lovecké trofeje, šperky, hodinky a další starožitnosti zde vystavují galerie, starožitnictví, aukční síně i soukromé osoby z celé České republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky