pátek 26. února 2016

Belgické pivo v praze

Společnost BELGICKE - PIVO. CZ se zabývá dovozem belgických pivních speciálů z vybraných rodinných pivovarů na český a slovenský trh. Jedná se převážně o svrchně kvašená speciální silná piva vařená podle původních středověkých receptur.


V současné době zastupujeme malých rodinných belgických pivovarů. Rozvoz po Praze od kartonů včetně zdarma.

Objednávky po telefonu nebo e-mailem (viz kontakty). Maloobchodní prodej v Praze zajišťuje unikátní pivní bar Gulden Draak Bierhuis v Soukenické ulici č. Praha je jednoduše řečeno rájem pro milovníky piva. Každý rok roste počet minipivovarů i speciálních pivních barů s nekonečnou nabídkou pivních druhů a značek. Nechte se inspirovat výběrem tradičních i nových trendy míst, a vydejte se poznat rozmanitou pražskou pivní scénu.


Praze než v Amsterdamu nebo Utrechtu, a to navzdory nákladům na přepravu. Praze přežíval jediný minipivovar U Fleků, jehož pivo mohl pít už Tadeáš Hájek z Hájku, a krátkém přešlapování v 90.

A nejen pivovarů, i rozvoj pivních druhů. Belgická piva a gastronomické speciality si vychutnáte přímo v originální belgické restauraci Les Moules z řetězce Belgian Beer Café, kterou najdete v Pařížské ulici v Praze. Nezbývá než popřát …na zdraví!


Výčepní Únětická 10° a ležák Únětická 12° zachutnaly tolika lidem, že je točí takřka po celé Praze. Fenomenální jsou i pražské klášterní pivovary. Ten břevnovský, který nese jméno sv.


Je to vlastně nejstarší pivovar v. Láká vás belgická kuchyně? V Praze si s námi vyberte tu pravou restauraci, kde budete mít možnost ochutnat vybrané delikatesy z belgické kuchyně. Už nemusíte složitě hledat, rezervujte s námi a sbírejte kredity, ano, takhle jednoduché to je!


Jsem šťastný, že jsem v Pivovarském klubu štamgastem. Je tady nejpřátelštější a nejzasvěcenější obsluha v Praze , je přesvědčen novinář Evan Rail. Stylová restaurace zaměřená na belgickou kuchyni a belgické pivo sídlí v Národním domě na náměstí Míru. Na čepu mají exkluzivně druhů belgického piva, které si sami dováží, a pro srovnání vždy jedno rotující pivo z českého minipivovaru.


Pauwel Kwak Bierhuis: Belgické pivo , ohromná nabídka točených i lahvových.

Na webu Tripadvisor naleznete recenzí zákazníků, 1fotografii a výhodné nabídky pro Praha, Česká republika. Turistika v Praze Hotely v Praze Nocleh se. Zažijte jedinečnou pivní degustaci unikátních sedmi vzorků piva.


Ochutnáte například nejlepší pivo na světě - trapistický Westvleteren nebo belgické pivní šampaňské Deus. Degustace je určena především pro pivní nadšence, gurmány a milovníky toho nejlepšího. Na tuto degustaci je vyžadována platba předem.


K mušlím si můžete dát tradiční belgické dvakrát smažené hranolky a vše zapíjet belgickým pivem, kterého je v nabídce hned několik druhů. Pak můžeme vřele doporučit originální belgické pralinky. Nebo máte chuť na něco sladkého? Beer Vehicle - multifunkční retro dodávka pro Vaše akce.


Předplatné Pivní Zásilky na měsíců pro ty, co to myslí skutečně vážně. Uvedená cena je již konečná s osobním vyzvednutím u nás na prodejně v Praze. Každý měsíc Vám bude domů doručena zásilka s balením piv, tudíž budete mít vždy nová piva na ochutnání na týden. Bernard Pub Cesta Časem - Na Kocínce 21 Praha 6. Zvláštní pivo , není úplně špatné, ale je nevyrovnané a spíše hůře pitelné, působí trochu jako nějaký domovarnický pokus.


Spíše než belgické je to divné. BAR NAPALMĚ - pivní bar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky