úterý 2. února 2016

Sušička je hlubší než pračka

Já teď ovšem zjistila, že je sušička o 12cm hlubší než pračka (57cm x 69cm). Mezikus máme k sušičce též objednaný. Nemám v okolí asi nikoho, kdo má pračku se sušičkou na sobě, tak se chci zeptat, jestli to bude ok a nebude to mít vliv na funkci apod.


Po nainstalování mezikusu zůstal za hlavní konstrukcí pračky převis okolo cm. A co dát pračku kousek od zdi, tak aby sušička stála ve vzduchu u stěny a ne vepředu? Tedy ve vzduchu, ona snad stojí na té poličce ne?

Název je jasný, máme dobrou pračku, roky starou, ale do bytu se vešla pouze s hloubkou 45cm. Sušička by měla být vždy nahoře, protože je mnohem lehčí než pračka. Do pračky přitéká voda, která ji o dost víc zatíží. Vetší sušička než pračka.


Dobrý den, rád bych se zeptal na jeden technický dotaz ohledně pračky a sušičky. Pak je pro vás ideální volbou pračka se sušičkou. Ta kombinuje dva produkty, a její vybírání tak může být zdlouhavější a komplikovanější.


Proto jsme sepsali nákupního průvodce, ve kterém se věnujeme typům praček se sušičkou, jejich výhodám, funkcím, a poradíme vám, jak se vyznat v energetickém štítku u těchto modelů.

Pračka se sušičkou nebo pračka a sušička ? Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná. Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Máme sušičku i pračku od různých značek a bude nutno je v budoucnu. Pokud si bez aviváže nedovedete praní představit, pak rozhodně dodržujte dávkování doporučené výrobcem. Bohužel mnoho lidí má tendenci dávkovat změkčující přípravky ve větší míře, než je potřeba, což může způsobit zanášení sušičky,“ říká Kateřina Pavelková z firmy BSH domácí spotřebiče s. Jsem z oboru elektra a mám k tomu několik výhrad - pračka pere hůře, sušit může méně než vyprat, což je blbé, spotřeba vody je o dost větší a celková spotřeba enegrie může být taky větší… 2vje prostě k ničemu.


Mějte na paměti, že sušička většinou suší méně prádla, než pračka vypere. Budete muset prát např. Ověřil bych si hloubku obou spotřebičů, aby nebyla náhodnou sušička hlubší. Umístit tedy dolů pračku a na ní sušičku.


Bohužel pračka má hloubku jen 4mm a sušička 6mm. Takže mi nezbylo než vymyslet nějaký podstavec který by mohl sušičku na pračce unést a zároveň byl funkční. Máte-li však více volného prostoru v kuchyňské lince než v koupelně, je dobrým řešením vestavěná varianta. Pokud nebude zabudovaná sušička hlubší než linka, mohou ji elegantně zakrýt dvířka. Je však třeba počítat s tím, že tyto sušičky nejsou zcela běžné.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jej malou nevýhodou je fakt, že zvyčajne dokáže oprať viac bielizne než dokáže vysušiť. Aby vaše oblečenie bolo dokonale suché už za pár minút, oplatí sa investovať aj do sušičiek bielizne , ktorým sa nesprávne hovorí aj sušička prádla. Tichá a úsporná pračka s nakloněným bubnem pro snadnější manipulaci s prádlem Aqualtis AQ93F EU.


Je vybavena novým extra tichým bezuhlíkovým motorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky