úterý 11. září 2018

Kvalitní víno z moravy

Kvalitní víno z moravy

V nabídce máme jak bílá vína, červená vína, tak růžová vína špičkové kvality od vybraných vinařů z Jižní Moravy - Vinařství J. Procházka, Vinařství T. Krist, Vinařství Volařík, Vinařství Čech, Vinařství Baloun, Vinařství Ra Vinařství M. Kvalitní víno z Moravy a Čech. Pálavská vinařská oblast je velmi známá nejen u nás v České republice, ale i po celém širém světě. Dovolte mi, abych Vás přivítal na eShopu VINO -GRIM. CZ , kde naleznete skvělá vína osvědčených vinařů z Moravy. Zákazníkům se snažíme naslouchat a učit se od nich.


Kvalitní víno z moravy

Naší snahou je prodávat vína, která nezklamou. Vína z Modrých Hor, vína z Moravy Na našem e-shopu zakoupíte kvalitní vína z vinařského mikroregionu Modré Hory, který se nachází na jižní Moravě. Naleznete zde vinaře z obcí Bořetice, Kobylí a Vrbice. Zajištujeme i vína od dalších vinařů: Vinné sklepy Valtice, Vinařství Kovacs, Vinařství Mikrosvin Mikulov, Vinařství Štěpán Maňák, Vinařství Vican, Nové vinařství, Vinařství Hrozínek, Vinařství Binder (vinařské ceníky).


Vychutnejte si pravou chuť vína. Hledáte kvalitní sudová a lahvová vína? Tak v tom případě vám můžeme pomoct. Základním prodejem vína by měla být ochutnávka. Tu od nás máte samozřejmě zdarma.


Vína z Moravy a vína z Čech - oficiální stránka vín z České republiky. Víno , aktuality, vinařské oblasti, adresář vinařů, vinařská turistika, kalendář vinařských akcí, přehled vinobraní, víno a zdraví a další informace o našich vínech. Období dozrávání a stanovení správného termínu sklizně při nejlepší zralosti hroznů výrazně ovlivňuje výslednou kvalitu a jakost vína. Především ty, o kterých víme, že hlavní důraz vín z Moravy kladou na kvalitu. Proto vám v našem eshop s vínem můžeme nabízet jen kvalitní moravské víno.


Věříme, že si ve víno eshopu vyberete to nejlepší víno pro každou možnou příležitost. V případě, že byste rádi chtěli pomoci s výběrem vhodných vín. Nabízíme pouze kvalitní moravská vína. Vstupte společně s námi do stěva báječných moravských vín.


Tři tipy na kvalitní víno z Moravy za sklepní ceny Vinařství Čech , Dufek a František Zapletal významně přispívají k dobré pověsti moravského vína. Množství odrůd a bohatství chuti a buketu jsou nejlepšími známkami poctivé práce, v níž se kloubí tradiční metody, šetrné k životnímu prostředí, s nejmodernějšími technologiemi výroby vína. Pro odrůdu typická a pro většinu konzumentů velmi přitažlivá nasládlá vůně černých třešní či kompotu z nich je při zrání doplňována vůní švestek, fíků a při láhvové zralosti vůní tabáku, kávy a lanýžů. Víno vyniká hebkou vláčností a velmi příjemným dojmem plnosti i dlouhého odchodu.


Malí a střední vinaři na podporu od státu z programů Covid a Antivirus nedosáhnou, ale víno nemají komu prodávat. Na jejich podporu vzniklo hned několik internetových projektů, do nabídky jejich vína zařazují i internetoví prodejci potravin. Sami se pak rozhodnete, kde koupit kvalitní víno a neudělat si ostudu, kdyby k vám náhodou přišel na návštěvu nějaký znalec vína. Anebo si zkrátka jen chcete udělat hezký večírek a pochutnat si na dobrém víně?


Kvalitní víno z moravy

V tom případě vítejte v KLUBU PŘÁTEL VÍNA A proč vlastně az- víno ? Vinotéka, víno , vinný sklep Valtice. Lahodné a kvalitní vína, přímo od vinařů z Jižní Moravy. Víno máme rádi a velmi dbáme na kvalitu vín, na správné skladování i vybranou nabídku.


Začínali jako rodinný podnik v malém sklepě a nyní jde o vinařství střední velikosti. Obhospodařují kolem hektarů vinic, které jsou ve vybraných viničních tratích na pálavských svazích. Hrozny z vinic zpracovávají ve „zpracovatelském sklepě“ velmi reduktivní metodou. Po vykvašení a vyškolení jdou vína do.


Kvalitní víno z moravy

Dodáváme vína z jižní Moravy , ale i vína plná slunce ze země zaslíbené. Klademe maximální důraz na kvalitu vín a krátké dodací lhůty vín, která jsou dodávána přímo ze sklepů výrobce. S vinařstvím Lahofer z Dobšic u Znojma a jeho dceřinou společností – vinařstvím Hanzel z Miroslavi úzce spolupracujeme už od jejich vzniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky