čtvrtek 8. listopadu 2018

Slunečníkovina metráž

Ze slunečníkovony se vyrábí slunečníky, houpačky, zahradní stříšky a stínící rolety (markýzy). Je určena na výrobu slunečníků, markýz, altánů, pergol, stanů nebo stříšek na houpačky. Slunečníkovina Pevná látka s matným leskem, používá se k ochraně před sluncem, může promoknout. Internetový obchod Chci Látky. Lehátkoviny v metráži Lehátkovina je pevná a odolná látka označována také jako látka na zahradní nábytek.


Vhodné k zastínění zimních zahra skleníků či lodžií. Je určena k potažení zahradních křesel, lehátek, houpaček, rybářských stoliček a podobně. Modify - prodejna galanterie a textilu. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské.


Výhodou slunečníkovin z naší nabídky je vysoká odolnost, trvanlivost a stálá pevnost i po několika letech. Polyesterová slunečníkovina , army vor. Látka je pevná a stálobarevná, s voděodolným nátěrem. Složení slunečníkoviny 1 polyester, rub: polyuretan.


Pevná a odolná polyesterová slunečníkovina s voděodolným zátěrem, určená zejména k výrobě slunečníků, zahradních stříšek, stínících rolet, zastínění zimních zahra skleníků, lodžií, apod. Díky voděodolnému jednostrannému zátěru je tato látka nepromokavá. OLEX-PRAHA -velkoobchod s textilní metráží s největší stálou skladovou zásobou tkanin v České republice.


Lahvově zelená polyesterová slunečníkovina. Metráž má šířku 1cm. Béžová polyesterová slunečníkovina. Zatemňovací a potahová látka BLACKOUT vzor BL-0Světle stříbrná - šířka 140cm. DOPRAVA ZDARMA nad 4Kč!


Po celé ČR až na vaši adresu. Při zařizování bytu nebo domu snadno přehlédneme, jak moc může vzhled oken ovlivnit dojem z celého prostoru. S trochou vaší fantazie a naší nabídkou metráže záclon lze zkrášlit i docela obyčejná a nezajímavá okna. Kočárkovina je pevná oděruvzdorná a vodoodpudivá látka vhodná především na kočárky, potahy na sedací pytle, kabelky, nebo pelíšky pro domácí mazlíčky. Zajistíme pro vás technické materiály a tkaniny dle vašich požadavků.


Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V této kategorii metráže najdete kvalitní plyše a umělé kožešiny s nízkým nebo vysokým vlasem různých barev a vzorů. Plyše se hodí k výrobě interiérových doplňků, hraček a oděvů jako jsou kožešinové vesty, bundy, čepice, ponča, bolerka i dokonce kožešinové pantofle.


Vzory teflonových ubrusů a dekoračních látek si sami digitálně tiskneme. Víme,že na našem trhu nejsme nejlevnější,ale to není náš cíl. Našim cílem je kvalita zboží a spokojení zákazníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky