středa 23. října 2019

Likerove spice od jozky

Bielka vyšľaháme so zvyšným cukrom. Jo těsto je výborný to sem i ujídala,ale mám asi nějakou divnou špičku protože tam na boku žádná dirka není. Aj ja robim podla tohto, len tam pridam este PL lyzice sojovej muky. Vraj vtedy su to origos likerove spice , ked je tam, ale necitit ju.


Vtedy sa dost vykrucaju. Bielky vyšľaháme s dvomi tretinami cukru na tuhý sneh. Pudink nebo zlatý klas, kakao, cukr a vodu smícháme v menším hrnci. Dáme na mírný oheň a za stálého míchání uvaříme hustou kaši, kterou odstavíme a ihned přidáme na kousky nalámanou čokoládu (g). Po stuhnutí pomocou noža poodliepame z papiera a opatrne, veľmi rýchlo namočíme do čokolády (čokoláda s cerou rozpustená vo vodnom kúpeli – nad parou) a necháme stuhnúť na mriežke.


Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol. This feature is not available right now. Please try again later. Recepty od Jožky sú výborné. Sledovala som v televizií jej pečenie.


Ona je z Púchova tak ako ja, ale osobne ju nepoznám, učí na hotelovej škole, je veľmi šikovná a so svojimi prácami sa umiestnila na 1. Ako mozete posudit moje likerove spice nie su uplne spicove, lidicky, ale ta chut, taaaa luxusna chut za tu drinu urcite stoji! A tiez mamina radost, pretoze spice boli darcek k jej narodeninam. Pak do něj lehce vmícháme ořechy nebo mandle promíchané s moukou a nakapeme vlahé máslo.


Když koňakové špičky, tak ty z pražské kavárny Cafe-Cafe! Jejich cukrář na naši žádost upravil svou verzi náplně na poctivě alkoholovou. Ingredience: med 1gramů, mandle 1gramů (strouhané), mouka pšeničná polohrubá gramů, ořechy gramů (strouhané), bílek kusy, máslo gramů (rozpuštěné), tuk (na vymazání plechu), vaječný koňak (hustý, na naplnění), čokoládová poleva tmavá (na přelití), čokoláda 2gramů, cukr moučkový 1gramů, žloutek kusy, máslo gramů, smetana 3. BIO, ale mohli by ste si trochu naštudovať, aké svinstvo je v stužených tukoch.


A to som obišla chuť Hery, ktorá sa síce schová v pečených koláčoch, ale v krémoch zákuskov je, prepáčte za výraz, ale inak nemôžem - odporná. Od starsej pani, ktora tieto spice vyrabala na objednavku vsak mam pre teba radu. Domace piskoty urcite, ale pridat zlaty klas (mnozstvo neviem, informacie som z nej pacila velmi dlho a nikdy neprezradila vsetko…) a striekat na plech bez papiera. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ještě za dob pradávných jak tomu říkám my doma, jsme při každé návštěvě cukrárny neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ byl vynikající a ta likérová nádivka se nedá ani popsat. Nedávno jsem se setkala s kamarádkou, kterou jsem neviděla ani nepamatuji kdy a došli jsme k tomu, že kdysi jsme sedávali v cukrárně a při našich rozhovorech. Buflerky neoddeľujte od papieru na pečenie.


Pri striekaní špicov sa vám nebude buflerka hýbať. Vo vodnom kúpeli si pripravte z cery a čokolády na varenie čokoládovú polevu. Polevou potrite buflerky, aby vám likér nepresakoval do piškóty. Vychladnutú zmes vyšľahajte na vysokých otáčkach. Likérové špíce recepty, které budete milovat.


Piškóty potieram čokoládou aby nenavlhli od likéru. Samotné špice ťahám keď mám plech v mraziaku. Mám veľký mraziak,tak si to uľahčujem týmto a nepadajú mi špice.


Koňakové špice – cukrárenské - Múčniky - recepty, kuchárska kniha, varenie. Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek. Likerove špice recepty, které budete milovat. A ze tuto, ktoru mi ona dala si mam strazit ako oko v hlave.


Tak si ju teda tak strazim. Při nižší ceně objednávky můžete využít osobní odběr zdarma, nebo dopravu již od Kč. Vyrobené v Českej republike.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky