pondělí 9. ledna 2017

Grafická karta do notebooku

Multimediální grafické karty pomohou tam, kde integrovaná grafická karta už nestačí. Hodí se do běžných počítačů v domácnostech a kancelářích. Vystačí na kancelářské aplikace, surfování na internetu, streamování videí, sledování filmů a hraní nenáročných her. Jde o řady NVIDIA GeForce GT, AMD Radeon HD a R5. Výkon systému už dávno neurčuje jen procesor, ale do značné míry i grafická karta.


Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda lze u notebooku vyměnit grafická karta.

Ve většině notebooku grafická karta vyměnit vůbec nejde. A u těch, kde je to možné lze použít jen určité konkrétní karty (obecně ty, které výrobce NB v dané modelové řadě používal). Bez toho, že uvedeš přesný typ svého NB, ti nikdo nemůže dát spolehlivou odpověď. Herná grafická karta PC sa príliš nezapotí ani pri sledovaní videa vo vysokom rozlíšení.


Pokiaľ vyberáte výkonnejšiu grafickú kartu do PC alebo ste citliví na hučiace ventilátory, nezameriavajte sa iba na číselné parametre, ale aj na kvalitu a dimenzovanie. Jelikož je grafická karta součástí základní desky (a to u většiny dnešních notebooků), tak není možná výměna grafické karty za výkonější. Nie je to tak dávno, čo som napísal o tom, ako správne nainštalovať alebo aktualizovať ovládače na grafickej karte, tiež sa mierne dotkli otázky, ako v skutočnosti zistiť, ktorá grafická karta je nainštalovaná v počítači alebo notebooku. Ve výchozím nastavení používá počítač s přepínatelnou grafikou v pevném režimu při napájení z baterie integrovanou nebo úspornou grafickou kartu pro zobrazení veškeré grafiky, videí a animací.


Tím se prodlužuje výdrž baterie a počítač generuje méně tepla.

Vysoce výkonná grafická karta je zcela vypnuta. Zařízení se připojí k notebooku přes port Thunderbolt , který má v současné době nejvyšší šířku pásma mezi externími porty. Grafická karta není součástí balení.


Navíc je dokovací stanice snadno použitelná: připojena k notebooku a hra. Ten začíná na 2GB a pohybuje se u běžných grafik přibližně do 6GB. Mám notebook Dell inspiron a grafická karta je tam prakticky slabá.


Je to notebook s procesorem Intel core i4GB Ram a Nvidia Geforce 920m. GTA BFpostačí,ale přesto bych si rád koupil tu lepší grafiku na ty. Externí grafická karta Renkforce.


Tento snadno ovladatelný adaptér na grafické USB karty vám umožňuje připojit další monitor, LCD televizor nebo projektor s připojením HDMI nebo DVI k vašemu počítači nebo notebooku. Akce platí jen pro registrované zákazník. Obrazová data má na starost integrovaná grafická karta Intel HD 500. Pro data je k dispozici paměť s kapacitou GB. Na spodní straně notebooku naleznete přídavný M. Sběrnice je 256bitová, tudíž se tato herní grafická karta nepoleká ani virtuální reality.


O chlazení se starají větráky s vysokým účinkem. Očekávejte trvale vysoký a stabilní výkon. Pořizovací cena je ovšem nemalá. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

Dobrý den, prodám tuhle skvělou grafickou kartu, která byla vyměněna v rámci upgradu celého PC. Karta je funkční, bezproblémová do poslední chvíle se na ní hrálo COD Warzone. V případě vážného zájmu pište do mailu nebo volejte na uvedené číslo níže.


Předání lze řešit osobně nebo poštou po úhradě po. Zdá se vám to jako úplný nesmysl? Nemusí tomu tak být vždy, protože ATI po dlouhém odkládání konečně oficiálně představila svoji externí grafickou kartu pro notebooky. Celý projekt se jmenuje.


Sice je pro mě grafický výkon v notebooku většinou to poslední, co mě zajímá a žádné praktické využití pro mě tedy taková věc nemá, podobný HW hacking nad rámec běžných úprav je mi ale sympatický a jsem rád že i dnes jsou lidé, co se do něčeho takového pouštějí, mají chuť si s tím hrát a posouvat možnosti. Pre náročné grafické aplikácie a moderné hry je potrebná výkonná samostatná grafická karta. Pre výber spravnej karty treba hlavne dbať na jej výkon ktorý si ľahko overíte pomocou benchamrku V neposlednom rade treba davať pozor na potrebný výkon zdroja pre grafiku a jej dĺžku aby sa zmestila do skrinky. Z te spousty neni ani jedno graficka karta Nebo myslis ze se cele GPU vecpe do malinke plastove krabicky na USB?


VGA konektor je již v dnešní době zastaralý a výrobci jej nakonec úplně odstranili z nových grafických karet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky