pondělí 23. ledna 2017

Smaltované hrnce belis

SFINX ve Vrátě u Českých Budějovic. Zabývá se lisování dílů pro automobilový průmysl a smaltováním BELIS a. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Vaření ve smaltovaných hrncích a rendlících je jednoznačně tím nejzdravějším možným způsobem přípravy pokrmů. Smaltované hrnce firmy BELIS nabízí celou škálu tvarů, velikostí a designů.


V této kategorii naleznete nádobí jež je vyprodávané za velmi výhodné ceny z důvodu skladových nadzásob, zbytků z velký zahraničních zakázek či ukončení výroby daných sérií smaltovaného nádobí.

Hrnce a kastróly z prvotriednych materiálov, smaltované aj nerezové. Veľký výber tvarov, veľkostí a objemov vám pomôže pri efektívnom varení pre dieťa, jednotlivca alebo pre celú rodinu a priateľov. Kuchyně a jídelna Vaření Hrnce Odebrat filtry.


Belis Smaltovaný kastrol s poklicí Sofia, l , l. Stalo se okamžitě jednou z nejprodávanějších položek. Smaltované nádobí červené s puntíky vyniká originálním nápadem, který je již znám po celé století a je jedinečný. Uvnitř výrobků je použit generacemi ověřený tmavě modrý smalt, přičemž smaltované hrnce a rendlíky jsou vylisovány z plechu o síle mm.


Tato síla materiálu zaručuje absolutní tvarovou stálost nádobí a zaručuje dlouhou akumulaci tepla po nahřátí. Vně nádob je použita originální růžová smalta, vyvinutá týmem expertů firmy BELIS speciálně pro totu řadu nádobí.

A jaké smaltované hrnce stojí za pozornost? Přehled nejlepších smaltovaných hrnců Sada smaltovaného nádobí Belis Bubble. Vnější strana hrnců zaujme originálním motivem ve formě bublin. Uvnitř jsou hrnce světlé a jsou také opatřeny nerezovým ráfkem. Biele s kresleným vzorom, sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s veľmi odolným smaltovaním, vďaka čomu.


Poctivý český výrobek s dlouholetou tradicí. Belis je tradiční český výrobce smaltovaného nádobí, které je kvalitní, levné a velmi oblíbené. Velké smaltované hrnce a kastroly Belis. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Green line vyniká zejména jednoduchým elegantním vzhledem, kdy vně hrnce je aplikovaný moderní, světle zelený smalt.


Uvnitř hrnce je nanesen vysoce kvalitní krémový smalt. Jde o oblíbené hrnce mezi domácími kulináři. Toto velkokapacitní nádobí má velice široké uplatnění.


Dle velikosti se hodí na vaření omáček, polévek, vývarů, gulášů, na nakládání masa, na macerování např. Důraz u tohoto nádobí je kladen na. Ide o prirodzený proces a nezabudnite, že smaltované hrnce nie sú vhodné do rúry. Spomenúť môžeme značku hrncov Belis , ktorá si zakladá na poctivej výrobe smaltovaného riadu. Firma BELIS se rozhodla oživit tradiční, poctivé, smaltované nádobí BSE ( belis stabil extra), které dodnes zdobí snad každou českou domácnost.


Toto nádobí se stalo po desetiletí synonymem kvality a naprostá většina hospodyněk na něj nedá dodnes dopustit.

I PEPI vaří ve smaltovaném nádobí: smaltovaný hrnec, kastrol, s poklicí, sada nádobí. Hrnce so smaltovaným povrchom si môžete vyberať z rôznych veľkostí, tvarov aj farieb. Väčšina z nich má na hrane nádoby a pokrievke antikorovú ochranu proti otlčeniu. BELIS smaltované hrnce dots Reinkarnovaná rada červených smaltovaných hrncov s bielymi bodkami, ktorá sa úspešne predáva v obmenenej podobe už po dlhé desaťročia.


Firma BELIS sa rozhodla túto radu oživiť, opäť zaradiť do sortimentu a naviac ich dekoráciu podstatne vylepšiť. Táto sada smaltovaných hrncov v klasických, decentných farbách bola zostavená podľa požiadaviek na najčastejšie používané smaltované hrnce. Tvorí ju kusov smaltovaných hrncov v prémiovej kvalite od popredného českého výrobcu smaltovaných hrncov Belis , ktorý má dlhodobú tradíciu vo výrobe smaltovaného riadu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Hrnce - Jednotlivé.


Omlouváme se, ale z důvodu přetížení zásilkové služby odesíláme zboží cca dní po objednání. Vybírejte si Hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky