úterý 31. ledna 2017

Prodám drtič plastů

Lze použít i pro domácí potřebu, případně v drobných firmách. Stroj využívá pro drcení sadu stacionárních a rotujících nožů. Lze drtit plastové lahve a různé druhy plastů.


Drtičky plastů , mlýny na plasty za nejlepší ceny, největší nabídka. Velmi dobrý stav, používaný zřídka. Případně možnost odvozu na adresu v Hradci Králové a do nejbližšího okolí.

Rozměr drtě od 2-mm. Je možné použít i na drcení jiných materiálů. Vše nepoužito - ochrnul jsem. Celková nákupní cena byla 7. Kč dohoda možná, či po kusec.


Ve sklárně kde jsme jej pořídili v něm drtili po naklaďácích, my jsme tam sypali jednu přepravu lahví za druhou. Je to jednoduchý a velice bytelný stroj. Ušetřil nám spoustu peněz a času tím že jsme vozili jen střepy a vzduch v lahvích.

Výstup drť dle síta průměr - mm. Mlýn má odsávalání s cyklónem. Je k němu 9kusů sít od 5mm do 20mm a dvě kompletní sady náhradních nožů. Drtítko babička používala na rozmělnění - uvolnění bilinek do ledových čajů a my ho doma používáme při výrobě Mojita.


Nový systém „Turbine-Cut“ zaručuje mimořádně rychlou průchodnost materiálu, ať se jedná o měkké materiály nebo tvrdé dřevo, a pracuje v maximální míře bez zablokování. Podívejte případně přidejte vaše inzeráty. Je určená na párání kabelů o průměru od 2mm do 35mm. Prodám novou páračku kabelů. Elektrický drtič na zeleninu a ovoce.


SET profesionálních strojů mám je na firmě postavené možno nezávislé omrknutí strojů. DPH PARAMETRY: na borten stránkách stroje jsou nové a nebo volat 723. Určen pro drcení plastů , dřevních odřezků, štěpky, skartování atd.


Prohlédněte si aktuální inzeráty drtiĂ„ÂŤ. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Tento drtič podrtí dřevěné i plastové přepravky a boxy, plastové i plechové kanistry nebo vědra, nádoby od barev, ředidel a jiných chemikálií. Technické vybavení, které.

Dvouhřídelový drtič DR120_Mini je nejmenší drtič vyráběný společností Ing. Uplatnění najde u uživatelů, kterí hledají způsob jak ušetřit prostředky vynakládané na odvoz a likvidaci odpadu. Kvalitní nože vám zaručí rychlé drcení materiálu, ať se jedná o měkké materiály nebo tvrdé dřevo. Podrcený velkoobjemový. Den D: Investor nazval drtič lahví klikou od blázince.


Protože obec by podle něj měla mít zájem na drcení plastů. V průmyslu plastů a gumy se používají modifikované malé nožové mlýny. Cena vykupovaného materiálu závisí na typu a množství, znečištění, nebo případného třídění. Drtic plastu pro recyklaci či Firma: Totalsrot. Drtič plastů se skládá ze zásobníku vstupního materiálu s násypkou, drtící skříně se statorovými a rotačními noži, převodového elektromotoru s dutou hřídelí a elektrorozvaděče.


Tyto části jsou upevněny na pevném rámu. Drť padá do šuplíkového zásobníku. Pro snadné čištění a údržbu drtících nožů je.


Naše společnost nabízí drtiče odpadu ( drtič jednohřídelový a drtič dvouhřídelový) a další stroje a zařízení určené ke zpracování odpadu, mezi něž patří pásové, šnekové, žlabové dopravníky, nožové mlýny a speciální technologie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky