pondělí 30. ledna 2017

Nádrž na vodu 5000l

Nádrž na vodu 5000l

Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Sestava je vhodná na sběr dešťové vody a její další využití pro zálivku. Sestava obsahuje veškeré potřebné příslušenství a je navržena tak, aby zákazník nemusel nic dokupovat. Příslušensví od nás obdržíte ZDARMA nainstalované v nádrží.


Součástí dodávky je teleskopický nástavec a pochozí poklop. Nádrž je vhodná do míst se spodní vodou, s omezenými možnostmi výkopu nebo se skalnatým podložím. Optimalizované zařízení pro využití dešťové vody na zahradě rodinných domů a pro automatické či manuální závlahy. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete!


Skládací nádrž na vodu s kapacitou 250L je ideální pro skladování dešťové vody pro pozdější použití. Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky, domácích zvířat, atd. Díky vysoce kvalitnímu P. Vyrobeno z jednoho kusu, tedy bez svarů.


Nádrž je vybavena víkem 1mm na vrchní části nádoby pro snadné čištění nebo pro dopouštění hadici. Z obou boků nádrže v horní. Podklad i obsyp nádrže se provádí z písku nebo jemného štěrku, není třeba žádné betonování. Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů. Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp.


Podzemní nádrže na dešťovou vodu i splašky a velkoobjemové nádrže na vodu a jiné kapaliny pro zemědělce vlastní výroby. Retenční nádrže na vodu FLAT se vyrábí v Německu. Hlavní výhodou nádrží FLAT je jejich jednoduchá instalace bez nutnosti použití těžké techniky. Je tedy většinou osazena v nezámrzné hloubce bez potřeby nástavce. Podzemní akumulační nádrž AQUA na dešťovou vodu se řadí mezi ploché nádrže s nízkým profilem.


Technický list ke stažení Použití: přečerpávání kalů, vody a kapalin nenarúšajúcich material nádoby využití dešťové vody sběrná nádrž na vodu a kaly skladování pitné vody vhodné pro použití na. Uplatnění najde díky svému objemu a rozměrům u rodinných domů a firem, kde může sloužit jako akumulační nádrž pro zalévání zeleně, úklid a mytí automobilů, příp. Sú určené pre kvapaliny pri max.


C a to pre čistú a odpadovú vodu , na slabé roztoky anorganických solí do koncentrácie, organické a anorganické činidla, na beztlakové kvasné nádoby do teploty 40° C. Plastová nádrž na vodu je určená na zber dažďovej vody alebo odpadovej vody. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zásobníky jsou vyrobeny z UV stabilního polyethylenu.


Nadzemní nádrže jsou vhodné ke skladování vody nebo jiných kapalin. U nádrží z primárního polypropylenu zákazník obdrží certifikát materiálu, který garantuje. PLASTOVÁ NÁDRŽ NA DAŽĎOVÚ VODU – Nádrž za super cenu.


Podzemná plastová nádrž na dažďovú vodu Vám umožní efektívne využívať dažďovú vodu. Osvedčená konštrukcia, 1 vodotesnosť a životnosť po niekoľko generácii. A to všetko za bezkonkurenčnú cenu, navyše s kvalitným príslušenstvom. Tuto samonosnou nádrž na dešťovou vodu 6mje vhodné umístit do prostředí bez výskytu spodní vody či těžší jílovité půdy.


Dešťovka je pochozí a její usazení probíhá na základové desce o tloušťce – cm. Nádrž na dešťovou vodu by současně neměla být použita v prostorech s vyšším statickým zatížením (blízká veřejná komunikace, přejezd aut). Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku. Lze užívat na zálivku zahrady a jiné účely, tam kde stačí užitková voda.


Kromě velkého množství nádrží na dešťovou vodu Vám také nabízíme jednoduché a intuitivní nastavení internetového obchodu. V našem eshopu najdete řadu různých velikostí nádrží nebo kompletní sestavy vhodné na využívání dešťové vody. Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll. Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky.


Nádrže na vodu jsou vyráběny z polyethylenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky