pondělí 30. ledna 2017

Kanystr na vodu s kohoutkem 50l

Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na. Rozměr kohoutu v uzavřeném stavu do pravého úhlu je 60mm na 90mm, otevřený kohout má 110mm. Nalezeno: produkt ů. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Skladem i další kanystry jiných velikostí.


Kanystry mají potravinářský atest.

Osobní odběr nebo odeslání. Plnící otvor se šroubovaným uzávěrem a držadlo pro snadnou manipulaci. Vhodné pro stysk s potravinami. S vypouštěcím kohoutkem. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem l. Coghlan´ s skládací kanystr na vodu 18l.


Vyroben ze silného a odolného polyethylenu, který je zároveň lehký. Má pohodlné integrované držadlo.

Ventil je se systémem on-off na šroubovacím uzávěru pro snadné nalévání. Velkou předností je výpustní kohoutek. Barel je vhodný pro uchování dešťové vody, jako plastový sud na kvas, krmiva, možné využití také jako vodácký barel. Díky výpusti s kohoutkem lze tekutiny snadno vypouštet. Robustní velký polyethylenový kanystr na vodu se speciálním uzavíratelným ventilem.


Objem kanystru až litrů s velkým plnicím otvorem, takže můžete snadno nalít vodu i pod velkým proudem. Nebo na klasický 200L , 100L , 50l kanystr. Výborný rezervoár pitné vody pro pobyty v kempu nebo na festivalech s přáteli a rodinou.


Výhodou je praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě. Nabízíme plastové kanystry různých typů o objemu - litrů. Sud na dešťovou vodu 1l PH. Na dlouhé vzdálenosti je vhodné s sebou vozit i dostatečnou zásobu vody.


Je vhodný na potraviny, jako sud na kvašenou šťávu, na burčák apod. Pro tyto účely si můžete pořídit kanystr na vodu s kohoutkem , díky kterému si snadno vodu přečerpáte do menší nádoby, ze které můžete buď pít, nebo třeba doplnit vodu do chladiče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vhodný i na přepravu pitné vody nebo jiných potravinářských produktů, jako jsou šťávy, sirupy, vína a další. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek.


Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek. Sudy na dešťovou vodu a Zahr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky