středa 11. ledna 2017

Povlečení ve stylu provence

Povlečení selské, retro, provence , anglické. Chalupářské povlečení jen od nás. Bavlněné povlečení s motivy kytiček, proužků, kostiček je stále oblíbené a módní napříč všemi generacemi.


Vysoce kvalitní bavlněné povlečení ve stylu Provence. Budete potřebovat nábytek ve venkovském stylu v krémové, bílé až šedé barvě – ale pokud chcete přidat na romantice, použít můžete také růžovou, světle modrou či světle zelenou barvu.

Kdo ji jednou navštívil, chce si do svého domova vnést alespoň špetku tamní nálady. Může k tomu stačit už jen typická vůně levandulí anebo její barvy. Ale za vzhledem každého osázeného truhlíku i. Starofrancouzský styl - Provence.


Zůtulněte si vaše bydlení s dekoracemi ve starofrancouzském stylu. Dopřejte vaši ložnici,obývacím i dětským pokojům svěží nádech provence ! Vybírat můžete dekorační polštářky,sedáky přehozy na postel.

Sny provoněné vůní levandule jako z Provence. Něžné povlečení s kvítky levandule a kostičkami na vás doslova dýchne harmonii a pohodu. Doporučujeme prát po rubu. Materiál:jemňoučká 1 bav. Provence je vyráběn z příjemných materiálů bavlna,krajka.


Styl francouzského venkova je romantický a mnozí z nás se jím rádi obklopují. Zejména v ložnici vyvolává kouzelný půvab, ve kterém se dobře usíná. Líbí se vám provensálský styl a máte v něm laděný celý domov?


Kupte si také kuchyňskou linku ve stylu provence. Vybírejte odstíny bílé barvy, lila, světle modré nebo žluté a kombinujte s teplým dřevem. Lněné čelo postele, rozměr na povlečení v italském shabby stylu. Kvalitex Povlak na polštář bavlna PROVENCE Beatrice fialová 50x70.


Bavlněný povlak na polštář 50x7 české výroby. Nádherné povlečení ve stylu francouzského venkova, polštář i deka zdobeny po celé délce volánky, povlečení je kombinováno ze dvou dekorů z jedné kolekce. Nábytek je zhotoven z lamina o tl.


Romantický a zároveň starožitný vzhled zdůrazňují kovové úchytky v barvě mosazi a obloukové výřezy v horní i spodní části.

Nabízíme zde bytové doplňky, bytové dekorace, zdobené věnce na dveře a dekorace na stůl. Máme pro vás fotogalerii plnou dechberoucí inspirace pro zařízení koupelny. Nadechněte se vůně levandule. Nechybí ani tolik oblíbené povlečení ve stylu Patchwork, tento design připomíná dnes tolik moderní techniku Patchworku - sešívání různě barevných a vzorovaných malých kousků látek tak, aby vytvářely geometrické vzory. Prim hrají polštářky i bohatě zdobené záclony a závěsy - často s květinovými dekory.


Na židle pořiďte sedáky a na pohovku. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Kuchyňský nábytek ve stylu Provence. Tím spíše, že je v tomto stylu nábytku je volitelná použít soubor s identickými fasády skříní. Rozmanité nábytek, pokud shromážděné z. Levandule se v interiérech využívá v řadě proměn.


Najdete ji ve vázách, voňavých sáčcích i na dekorech textilií či nádobí. Ve své kráse a vůni jí směle sekundují květy růží. Vedle typického odstínu provensálské fialové barvy lze do interiéru ve francouzském stylu vedle hojně využívané.


Za kouzlem jihovýchodní Francie nemusíte cestovat stovky k. Dekorace jsou většinou zdobené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky