čtvrtek 12. ledna 2017

Opravný lak na auto

Barvy, spreje, opravné laky na škrábance , barvy na motor, kola, žáruvzdorné barvy, zatmavovací barvy na světla apod. Vážení zákazníci, náš ESHOP je plně v PROVOZU. Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby.


Nepotřebujete žádný autoservis, abyste si opravili lehký škrábanec na autě. Bez námahy zamaskujete oděrku, aby na první pohled nebyla vidět. Opravné sady naleznete na našich.

Podle slov Lukáše Pešiny jsou důležité tři faktory - konzervace laku, leštění laku a oprava drobných škrábanců. Péče o lak může být zcela na motoristech, k dispozici mají totiž velmi podobné prostředky jako v servisech,“ podotýká člen servisního týmu HAVEX- auto. Poškrábaný lak na autě vám může pěkně zkazit náladu.


K oděrkám na autě přijdete, ani pomalu nevíte jak. Drobné oděrky kartáčů mycích linek, oděrky od létajícího štěrku a kamínků a další. Následující řádky vám poradí, jak se oděrek a škrábanců na karoserii vašeho auta levně a rychle zbavit. Aby nám nezačal lak stekať na nepoškodené časti, nanášame len veľmi tenkú vrstvu laku.


Nanesený lak necháme poriadne vyschnúť.

Tento postup opakujeme tak dlho, až kým je priehlbina zaplnená a opravené miesto je v rovnakej rovine s okolitým lakom. Na záver nanesieme dve vrstvy priesvitného laku, taktiež pomocou štetca. Como tirar arranhões do seu carro com U$ 1. PRO how to remove deep scratch from car - Duration: 3:40.


Jít s ním hned na opravu, celé auto jen zapatláme a výsledek bude jedna velká hrůza. Zkušení praktici proto radí aplikovat barvu něčím drobnějším. Na to je ideální právě třeba šicí jehla.


Stačí na ni nabrat malou kapičku laku a následně nechat stéci do poškozeného místa. Vždy je lepší vícekrát přidat než to napoprvé přehnat. Veľkoobchodné zľavy a vernostný program, s ktorým Vaša firma ušetrí už pri prvom nákupe. Doprava zdarma, online poradenstvo a darček za nákup je samozrejmosťou. Vrámci SR a ČR máme výdajných miest.


Vyskúšajte si pohodlný a spoľahlivý nákup farieb od internetových špecialistov na farby. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!


Fix it PRO pero na opravu laku - škrábanců - tužka. Revoluční tekutý čirý opravný lak s UV ztužovačem, kterým se vyplňují a vyrovnávají rýhy. Během let totiž stárne nejen samotný lak , ale ani lesk není stoprocentní.

Samozřejmě záleží na tom, zda majitel vůz garážuje a jak o něj pečuje. Pokud chcete například při koupi ojetého vozu zjistit, zda vozidlo nebylo přelakováno, lze to v HAVEX- auto snadno ověřit. Kromě vizuální kontroly zde provádějí také.


Jak retušovat LAK na autě? Zboží které máme skladem expedujeme do hodin. U zboží s delší dostupností může nyní docházet k prodloužení dodací lhůty o 1-dny.


Removing Scratches From Your Car Using WD-Hack - Final Judgement - Duration: 4:37. Kancelárske potreby - internetový veľkoobchod s garanciou dodať kancelárske potreby ako kancelársky nábytok, kancelársky papier, kancelárska technika, občerstvenie a drogéria zajtra alebo zadarmo až do vašej kancelárie po celej SR! Trvanlivé odstranění škrábanců je docíleno pomocí zvláštní metody nesoucí název plastic deformation technology, která slibuje řešení, jak ošetřit poničený lak na dlouhou dobu.


Uživatele potěší rychlá a snadná aplikace přípravku. Váš automobil bude vypadat. Jistě to všichni znáte! Zaparkujete svůj vůz na parkovišti před supermarketem a když se vrátíte, tak je na vašem autě několik ošklivých škrábanců, které tam dříve nebyly.


Tuba s aplikačným štetcom osadením vo vrchnáku naplnená bezfarebným lakom. Vhodné na drobné opravy autolaku. Produkt je tiež súčasťou zľavnenej Sady na opravu škrabancov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky