středa 25. ledna 2017

Nano ochrana laku

KERAMICKÁ OCHRANA LAKU CARTEC CERAMIC GUARD SiCarbon priniesla nový prielom v oblasti aplikácie a vývoja nano -keramických povlakov. Sada nanokosmetiky CERAMIC PROTECTION PACK na komplexní ochranu karoserie a skel vozu po dobu jednoho roku. Set obsahuje Šampon (1ml), Ochranu karoserie Armour (ml), Odmašťovač a rozlešťovač (ml), Ochranu skel (ml), 2x aplikační utěrku z mikrovlákna, ochranné rukavice a informační brožuru, vše z řady Ceramic.


AutoNano - nano - ochrana vozidel. Inspirujeme, předáváme zkušenosti a podáváme informace ze světa automobilů. V tomhle videu jsme pro Vás připravili stručné informace o rozdílu mezi keramickou ochranou laku a ochranou. Váš moto a auto lak sa po ošetrení stane na dlhú dobu odolný voči vode, tekutinám a ostatným nečistotám z externého prostredia.


Tieto vďaka zmenenému povrchovému napätiu nedokážu. SET OBSAHUJE: NANO Odmašťovač 1ml NANO Obnova a Renovace laku 1ml NANO Ochrana laku 1ml Sada 100ml = aplikace až na auta Nano kosmetika na starší vozy disponuje speciální politurou s degradivním brusivem, které odstraní mikro škrábance a další nedostatky, které se běžným používáním vozidla postupně objevují a bohužel přibývají. Po nanesení vzniká na laku průhledný a neviditelný povlak o tloušťce 2-mikronů, díky kterému je lak zcela izolován na dobu až měsíců od nepříznivého působení všech vnějších činitelů.


Keramická ochrana laku je nejodolnější typ ochrany, kterou momentálně máme v nabídce. Keramický nano povlak chrání lak auta po dobu až let před povětrnostními vlivy, chemikáliemi, UV zářením i drobnými škrábanci a velmi usnadňuje následnou údržbu auta. Lak po aplikaci keramiky extrémně odpuzuje vodu i nečistoty, disponuje vysokým leskem a schopností tzv.


Je speciálně vyvinutý pro detailní precizní ochranu povrchů vozů: vnějšího laku. Oživí farby a zvýrazní lak, ľahko sa udržuje a má odolnosť proti oteru. NANO ochrana laku chráni auto proti UV žiareniu, znečisteniu až mesiacov. Nano ochrana laku auta NanoPaint Car je vhodná pre nový i starý lak.


Nano vrstva odpudzuje vodu, špinu, nečistoty a zabraňuje ich nežiadúcim vplyvom (vtáčí trus). Užívajte si dlhodobo čistý, lesklý lak a jednoduchú údržbu svojho auta. Karosérie bude po dlouhou dobu krásně hladká, nečistoty nebudou snadno ulpívat na jejím povrchu. Nano polymer z exkluzivní řady autokosmetiky Alori. Byl vyvinut speciálně jako extrémně tvrdá a dlouhotrvající ochrana laku vozu před agresivní chemií, solí, provozními nečistotami, otěrem, kamínky a škrábanci.


Poskytuje dokonalou UV ochranu, má silný hydrofobní efekt a na laku vytváří hluboký lesk. Nano - ochrana automobilu je nejnovější, ale léty prověřené dlouhodobé vylepšení stavu, prodloužení životnosti a úprava laku auta ochráněného kvalitní nanotechnologií. Snadno odstraníte i nečistoty, které bez nano ochrany auta ničí lak a nejdou smýt. Odpuzuje vodu, pyl, hmyz, asfalt a další špínu.


Nově s vylepšenou recepturou. Leštění škrábanců, nano ochrana laku a vosky Více informací. Detailní péče o vozy, ruční mytí a nano ochrana. Motorky Více informací. I Vaši miláčci na dvou kolech si zaslouží profesionální péči, kterou jim rádi poskytneme.


Máme pro vás ty nejlepší světové přípravky na ochranu laku. Od špičkových vosků po odolné sealanty. Rozzáří ho a chrání až na rok.


Nano sada pro vyčistění a ochranu plastových částí interiéru i exteriéru vozu na 1-roky. Chrání před blednutím, praskáním, odpuzuje prach a výrazně snižuje četnost údržby. Sada obsahuje čistič plastů a ochranu plastů.


Celková plocha, na kterou vystačí ochrana Nano Plastic Protection Pack je m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky