neděle 22. ledna 2017

Použité korkové špunty

Použité korkové špunty. Hotové podložky můžete ještě olemovat nalepením proužku plsti. Podložky pod skleničky (Zdroj: Pinterest.com) Ozdoby na závěsy.


Korkové špunty se hodí i na výrobu ozdob na závěsy. Miluji všechny projekty, ve kterých šikovný člověk promění starou a nepotřebnou věc v něco krásného a hodnotného.

Nevyhazujte už korkové zátky, až dopijete víno s přáteli. Dá se z nich vytvořit spousta užitečných předmětů. Korek je skvělý materiál pro tvoření a jako takový si zaslouží recyklovat.


Možnost domluvy i na přivezení v okolí. Na svíčky a na čajové svíčky. K dispozici na Praze - Na Beránku, viz popis). Podložka je nenáročná na údržbu (odolná do 1st. Celsia), lze čistit vlhkým hadříkem, n.

Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno, pivo nebo džus. Dobrý den a vítejte u dnešního prima článku. Valí se Vám doma zbylé korkové špunty od vína?


Tak je tedy rozhodně nevyhazujte! Dají se totiž využít ke skvělým věcem ve Vaší domácnosti. Prozkoumejte nástěnku „ korkové špunty “ uživatele secretdatemshopbiatch na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Korek, Vínové korky a Dekorace. A vyváží například do sousedního.


Nové inzeráty v kategorii (Ostatní) Svícny. GRUART LA MANCHA pro Českou a. Strakonice, cena Kč, od mstolinova na Sbazar. Nabízím na prodej korkové špunty od vína, viz.


Balíček obsahuje kusů. Zboží posílám co nejdřív, po obdržení platby. Nejpozděj do pěti pracovních dnů.

Součástí výrobku jsou tři použité korkové špunty , umístěné v praktickém zásobníku v pažbě. Koupí tohoto výrobku přispějete na dobrou věc, protože s každou další puškou musíme vychlastat tři lahve. Bezpečnostní pokyny: Výrobek není hračka. Při střelbě kuliček, kamínků a podobně se chová stejně jako prak.


Potřebujeme: korkové špunty od šampaňského tavná silikonová. Svatomartinské dekorace. Nevím jaké toho mám množství, je toho velký pytel. Prodám použité korkové špunty. Může sloužit pouze jako dekorace dětského pokoje či třídy nebo ji můžeme použít jako nástěnku.


Kromě všeho potřebného pro výrobu a zdobení keramiky, nabízíme také korkové špunty , zátky a doplňkové zboží. Průměr špuntu 15mm, průměr dřevěné hlavičky 25mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky