neděle 8. ledna 2017

Dubová prkna cena

Ceník dubové fošny, dubová prkna , dubové hranoly a dubové trámy. CENÍK SUŠENÍ ŘEZIVA NEOMÍTANÉ, CENA ZA M³ BEZ DPH A VLHKOST –. Představení společnosti Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva. Nabízíme široký dubový sortiment, rychlou dodávku do místa určení.


Požadujete kvalitní a cenově dostupné dubové řezivo, dubové fošny, dubová prkna ? Neváhejte nás kontaktovat a osobně si ověřit náš individuální přístup k zákazníkovi.

Jedná se o výrobky z dubového masivu. Hlavním zaměřením firmy jsou dubové podlahy, dubové parkety, dubová terasová prkna , dubové hranoly a dubové prkna. Výrobcům dřevěného nábytku, masivních podlah a dalším zpracovatelům dřeva nabízíme dubové přířezy, vyrobené na zakázku, s rozměry přesně podle jejich. Dubová podlaha má životnost více než sto let. Výhodou dubových podlah je i jejich příznivá cena.


Dubové dřevo je vhodné prakticky do každého interiéru především proto, že je lze dobře mořit. Kvalita našich podlah je na úrovni AB, tzn. Palubka má čtyřstranně pero-drážku.

Dubové podlahy dodáváme standartně ve čtyřech šířkách a to: 1. Je moderní teď a bude moderní i za 1let. Cena dubových prken roste s velikostí formátu. Výprodeje za nekonkurenční ceny.


Možné také použít na výrobu nábytku,stolu,. Buď ve míšené kvalitě ABC nebo tříděné do čtyř jakostních tříd. Prkna nesámovaná se liší od prken samovaných tím, že mají na bocích zbytky kůry a obliny.


Dubova prkna nabízíme sušené do vlhkostí - (± ). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Terasová prkna jsou vyrobena tak, že jsou z nich vykráceny vady a následně jsou napojována do délek ekologickým, vodě odolným dvousložkovým lepidlem určeným na použití v exteriérech.


Pevnost spoje je větší než jako u původního rostlého dřeva. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Cena neomítaných dubových prken je o řád nižší než cena omítaných.


Dubové fošny Hledáme firmy a podnikatele, kteří používají jako surovinu dubové dřevo.

Používá se často v provance stylu designu. Plovoucí podlaha z bělených dubových prken jde v současném trendu vzdušných moderních interieru. Nejkvalitnější dubová prkna pro dřevěné podlahy. Naše dubová prkna jsou z evropského nebo amerického dubu, který v porovnání s asijským dubem vyniká svou tvrdostí i strukturou (roste v tvrdších klimatických podmínkách).


Sortiment rustikal je u nás bez běle, pouze se suky. Terasová prkna z vysoce odolného dřevoplastu. Proto není žíhaný jako zebra, ale pěkně. Krásný a trvanlivý povrch jakékoliv terasy.


S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objed. Navíc toto spojení není příliš vhodné pro terasová prkna z dřevin, které nemají vysokou tvarovou stálost, a proto se s T-klipem setkáte u terasových prken z tepelně modifikované dřeva - Thermowoodu, jejichž pořizovací cena je vyšší sama o sobě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky