pátek 20. ledna 2017

Odpad umyvadla

Nabízíme koupelnová umyvadla, umývátka i dvojumyvadla. Vybírat lze umyvadla závěsná-nástěnná, polozápustná i zápustná, modely pro posazení na sloup, umyvadla nábytková i umyvadla k postavení na desku. Pokud máte tento, dnes běžně používaný odpad , nebude připojení umyvadla či dřezu žádný problém.


Ve hře je ale ještě několik věcí, na které byste si měli dát pozor. Rozměr odpadové trubky.

Na našem trhu jsou v zásadě dva rozměry, pomocí kterých se připojuje odpad. Jde o průměr mm nebo mm. Když odpad neodtéká, je potřeba ho vyčistit.


Jsou různé způsoby čištění odpadu, ukážu vám ty, které používám já. Uzavíratelná kulatá výpusť pro umyvadla je vybavena přepadem Klik-klak. Je vhodná do nábytkových umyvadel a díky lehce vyjímatelnému sítku snadno čistitelná.


Naleznete u nás sifony ve všech cenových relacích.

Od těch nejlevnějších z plastu, přes chromové a kovové. Iste uznáte, že spleť trubiek a odpad by neboli najvhodnejšou dekoráciou pre vašu kúpeľňu. Naštastie vám nič takého nehrozí, pretože KIKA má pre vás kúpeľňové skrinky pod umývadlo v toľkých variantách, že si istotne vyberie každý.


Obyčajne týmto skrinkám. Odpad je možné vyčistit i pomocí biologických enzymatických přípravků. Obsahují nezávadné bakterie, které rozkládají organické látky usazené v potrubí a nenarušují povrch. Prostě jim bakterie chutnají. Přípravky se hodí tam, kde se odpadní vody jímají do septiků.


A ještě k tomu sifonu: Když opominu rozdíl v ceně hadice a sifonu tak mi jde hlavně o údržbu. Když se u starého umyvadla ucpal odpad , tak se sifon vyčistil a většinou bylo po problému. Jak mám mordovat tuhle hadici to nevím. V sifonu by to zůstalo, takhle to může. Skvěle vypadají také umyvadla z litého mramoru, která jsou navíc příjemná na dotek.


Pokud si potrpíte na konkrétním stylu, navštivte sekci retro umyvadla, nebo rovnou sekci černých umyvadel. Pokud jdete po osvědčených kusech, prohlédněte si výběr z oblíbených značek, jako jsou umyvadla Jika, Laufen, Kolo, Ravak a dalších.

Záleží len na vkuse zákazníka, či si zvolí štandardné keramické umývadlo alebo dá prednosť luxusnejším materiálom a do svojej kúpeľne umiestni umývadlo z liateho mramoru, kamenné umývadlo či dokonca z umývadlo z bambusu. Ruční čištění ucpaného dřezu a umyvadla zvonem na odpad. Mechanický zvon se prodává v různých velikostech a průměrech. Použitelný je i sací a tlakový čistič odpadních rour. V návodu, jak namontovat sifon vám ukážeme, jak se snadno a rychle postaráte o to, aby odpad odtékal a fungoval.


Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a Javascript a spusťte stránku znovu. Skladem, ihned k odběru ks. Ucpaný odpad umyvadla dokáže pěkně naštvat.


Pusa plná zubní pasty a umyvadlo neodtéká. V tuhle chvíli asi nechcete slyšet, že nejlepší je prevence. Takže jaké máte možnosti? Jak vyčistit ucpaný odpad octem. Pokud jste si všimli, že z vaší vany nebo dřezu neodtéká voda, pravděpodobně máte ucpaný odpad.


Pokud si toho naštěstí všimnete včas, můžete odpad vyčistit věcmi, které máte běžně doma. Lákají vás současné moderní trendy? Právě vás tedy může oslovit designový sifon pro umyvadlo. Nebojte se sifon v koupelně přiznat, nakombinujte jej s dalšími aktuálními trendy a uvidíte, jak tato proměna oživí celkový dojem z vaší koupelny. Pokud se odvětrání ucpe, začne se při spláchnutí dolů tekoucí voda chovat jako píst, nasává vodu ze sifonů.


Poznáte to podle toho, že začnou probublávat, vyčerpá se voda z uzávěry a odpady pak zapáchají až do doby, kdy se do dřezu nebo umyvadla opět nenapustí voda, vysvětluje Šafařík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky