čtvrtek 26. ledna 2017

Tefal rk102811 návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Ryža je chutná a jemná. Naviac sa uchováva horúca. Chybí mi popisný návod pro rýžovar a případně recepty pro využití rýžovaru pro uvaření jiných vhodných potravin - třeba i luštěnin.


Rýžovar splňuje mé požadavky na kvalitu uvařené rýže, i po dobu oběda zůstává rýže teplá, abychom si mohli během oběda ještě rýži z rýžovaru případně podle chuti přidávat. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Najdete zde všechny informace o vašem produktu. Tefal Rýžovary uživatelské návody. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov alebo kód vášho produktu značky Tefal. Nájdete tak všetky odpovede týkajúce sa vášho produktu.


This feature is not available right now. Please try again later. Disponuje programy a kromě rýže v něm uvaříte např.


Rýžovar obsahuje poklici s otvorem na odvod páry, je jednoduchý na ovládání a snadno se čistí. Příprava jídel v páře je šetrná, protože neničí obsah vitamínů a minerálů. Tento multifunkční rýžovar uspokojí vaše každodenní potřeby, jelikož nejen vaří rýži, až je dokonale měkká, ale zvládne i cereální kaši a díky funkci vaření v páře dokonce uvaří i další pokrmy navíc. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Mechanický ryžovar, ktorý uspokojí každodenné potreby, uvarí ryžu a cereálnu kašu. Funkcia udržania teploty zachová jedlo teplé, do doby, než sa rozhodnete jesť. Plná záruka, český návod a záruční list. Mechanický rýžovar který uspokojí každodenní potřeby, uvaří rýži a cereální kaši.


Jednoduché automatické vaření! Stačí jedno stisknutí a rýžovar sám uvaří rýži tak, že bude dokonale měkká. Navíc rýži udrží horkou, dokud ji nebudete servírovat. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní.


Rýže se vaří v páře a můžete zde připravovat. Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Navyše ryžu udrží horúci, pokiaľ ju nebudete servírovať.


Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Budete s ním variť rýchlo a ľahko. Ryžovar ponúka nadštandardný objem litre s úžitkovou kapacitou liter, ktorý v praxi znamená až porcií ryže.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Funkce udržení teploty zachová jídlo teplé, do doby, než se rozhodnete jíst. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky