středa 18. ledna 2017

Eta gratus struhadlo

Podívejte se, jak složit a správně používat nástavec na strouhání ETA , který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty ETA ( Gratus , Gustus, Gratussino, Mezo). Kuchyňský robot ETA Gratus MAX. Sendvičovač ETA Sorento. Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka.


Stolní mixér ETA Vital Blend.

Rychlovarná konvice ETA Luna bílá. Pro praktické použití je ale nedostatečný. Bramboráky opět připtavujeme ve starém mixeru, protože aby člověk protlačil brambor přes tupé struhadlo ETA Gratus , musí vynaložit sílu hraničící s destrukcí stroje, navíc nedostrouhané plátky zůstávají v plastovém krytu a po každém bramboru se musí čistit.


Brousek na nože rozšířil řady široké nabídky příslušenství k robotům Gratus , a dělá z nich tak ještě všestrannější pomocníky. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako jsou nádoby, víka nádob, hnětací a sekací nádstavce, struhadla, unašeče a další.


Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus , a to zcela právem.

Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. S tím struhadlem snadno a rychle nakrájíte ovoce i zeleninu. Nabídne vám lis na ovoce, citrusovač, mixér, struhadlo a další.


Ideální společník na každodenní cestě za zdravým životním stylem. W motorom zvládne aj veľké zaťaženie. Celý popis a technické parametre. IHNEĎ k dispozícii na predajniach. Zakoupila jsem Eta Gratus Max v Datartu, sleva byla na všechny roboty, které tam stály i Kenwoo prodavač původním povoláním kuchař nám jednoznačně doporučil Etu Gratus , testují všechny roboty a protože mu bylo jedno, který prodal věřím mu.


Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Dizajn ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Spracovanie širokého sortimentu potravín na jemnú konzistenciu. Ideálny pre prípravu pyré, dressingov, marinád apod.


Free Shipping Available. Looking For Great Deals? K tomuto produktu máme v ponuke toto príslušenstvo a náhradné diely. Príslušenstvo pre kuchynské robo.

S kuchynským robotom ETA Gratus Vital II si nameliete mäso, mak alebo pripravíte skvelé smoothie, čerstvú šťavu z citrusov a zmrzlinu. Eta Aquasim som si kúpila primárne na dezinfekciu, zatiaľ som s ním spokojná, vyčistil aj dlhoročné usadeniny bez použitia chémie. Trochu obmedzujúce v manévrovateľnosti je, že je na kábel, ale ten je dostatočne dlhý, takže nakoniec sa dostane všade.


Jediné mínus, že v úvode naparovania ide z neho s parou zároveň horúca voda niekoľko sekúnd. Rýchlovarná kanvica ETA L. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky