středa 25. ledna 2017

Skládací nákupní taška na kolečkách

Skládací nákupní taška na kolečkách

NOVÁ KOLEKCE krásných barev pro nákupní tašky na kolečkách ARGO. Kvalitní italská nákupní taška na kolečkách v nových barvách. Kovová skládací barevná kostra, ergonomické. Taška na kolečkách již není jen doménou seniorů, je vhodná pro všechny věkové skupiny.


Skládací nákupní taška na kolečkách

Nakupování snadno a bez vyčerpávajícího tahání přeplněných igelitek! Díky kolečkům máte nákup stále u sebe, veškerá váha leží na zemi, a vy tašku jen pohodlně táhnete za sebou. Mnoho stylových provedení i velikostí. Módní, elegantní a zároveň praktické.


Tašky na kolečkách Rolser se již více než let vyrábí s láskou v rodinné firmě. Pak jsou právě vám určeny skládací tašky na kolečkách , které přepraví objemný náklad a při jejich nepoužívání zároveň zaberou jen minimum místa. PRAKTICKÁ SKLADNÁ TAŠKA. Skládací tašky na kolečkách si zachovávají svou praktickou funkčnost, nepotřebují při tom ale příliš mnoho prostoru.


Skládací nákupní taška na kolečkách

Nákupní tašky - vyberte si z nabídky mnoha obchodů a značek. Kableky, peněženky, kufry a batohy za skvělé ceny zde čekají jen na Vás! Srovnejte ceny, akce a slevy, vyhledejte možnost poštovného zdarma a najděte tu nejlepší nabídku - vše na jednom místě! Výrobci kvalitní tašky na kolečkách opatřují mnoha praktickými detaily a funkcemi pro snadnější manipulaci.


Modely tašek s nastavitelnou výškou madla se snadno přizpůsobí vaší výšce nebo vzrůstu osoby, která vám s nákupem pomáhá. S nákupní taškou na kolečkách svůj nákup dovezete domů v neporušeném stavu. Kvalitní provedení a materiály, lehká a odolná konstrukce, to vše je zárukou, že se vám košík na nákup nerozpadne pod tíhou vaše nákupu. Vyberte si praktickou, kvalitní nákupní tašku na kolečkách od značky Reisenthel. Netahejte nákupy v ruce, dopřejte si stylového pomocníka.


Kvalitní kolečka a použité materiály to jsou nákupní tašky s kolečky Reisenthel. Výrobky, které nabízíme znamenají chytré řešení pro přepravu nákupu, věcí na rodinnou oslavu, rekreaci či výlet. Rolser I-Max MF Rdje unikátní svou konstrukcí se kolečky, díky kterým je o mnoho snazší vytáhnout tašku do schodů. Na rozkládání a složení si vystačíte s jediným pohybem. Pokud cestujete, tak i pro Vás máme kufry, cestovní tašky malé i velké, tašky na kolečkách , velmi oblíbené tašky přes rameno.


Hodit se Vám na cestách mohou i obaly a tašky na notebooky, taštičky na kosmetiku a jiné drobnosti, ledvinky. Skládací nákupní tašky na kolečkách se dají rychle a pohodlně složit tak, aby se vešly i do malého prostoru. Potěší vás nastavitelná rukojeť, menší kapsy na osobní věci, lehká konstrukce i velmi tichá, odolná kolečka. Praktická pomocnice: nákupní taška. V dnešní době by měla být ekologie na prvním místě.


Zapomeňte proto při svých nákupech na neustálý opakovaný nákup igelitových tašek, které stejně brzo skončí v koši. Kolečka se odvalují postupně po obvodu schodu a nákup se lehce vytáhne bez námahy. Gimi Rolling Thermo nákupní taška na kolečkách je vhodná především pro přepravu chlazených potravin.


Její součástí je termobox, který je plně izolovaný. Taška má teleskopické madlo, takže jí pohodlně vložíte i do kufru auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky