čtvrtek 26. ledna 2017

Kosmetické přístroje bazar

Přístroje do Vašeho salonu krásy. Kosmetické a estetické přístroje. Prodej ,servis, lékařských a kosmetických přístrojů za nejlepší ceny na trhu,Yag laser,lymfodrenáž,dermabraze,laserová lipolýza,diodový laser,frakční. Dobrý den, jmenuji se Markéta Svobodová a prodávám použité kosmetické přístroje v super stavu z předváděcích akcí.


Můžete mě telefonicky kon. Prohlédněte si aktuální inzeráty kosmetické přístroje.

U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. PŘÍSTROJE JSOU PO TECHNICKÉ KONTROLE. Kategorie zdravotnické přístroje bazar - zobrazuje inzeráty z kategorie zdravotnické přístroje inzertního systému TOP- bazar.


Vše pro omlazení obličeje, vyhlazení vrásek, kosmetické přístroje a kosmetické pomůcky za super ceny! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zaškolíme Vás zdarma a současně od nás obdržíte i certifikaci k obsluze Vašeho nového.


Pro kosmetické salóny, školy a wellness nabízíme funkční kosmetická lehátka a křesla, taburety, odkladače, kosmetické přístroje a další.

Kadeřnickým salónům a holičstvím nabízíme ergonomický a designově příjemný nábytek, stejně tak přístroje denní potřeby - kadeřnnické mycí boxy, kadeřnické křesla, barbers křesla, infrazony a další. Profi kosmetické přístroje. Multifunkční přístroje pro různé kosmetické úkony včetně napařovačů, peelingu.


Prodejte přístroj v bazaru na inzerci zdarma. Prodej nových, bazarových zdravotnických potřeb. Bazar zdravotnických potřeb. Masérský stůl - vrstvé polstrování vyrobené z kvalitní pěnové buničiny - opěradlo lze sklopit od polohy v leže do vzpřímené polohy - část pro nohy lze sklopit od vodorovné polohy do úhlu 45° - vyjímatelné područky - otvor pro obličej - lehátko je dodáv.


Finanční pomoc s pojištěním. ENDYMED 3DEEP Radiofrekvence EndyMed DEEP se využívá k vypínání pokožky a zmírnění celulitidy. Prodám žehličku a krepovačku na vlasy, buď po jednom kuse nebo dohromady. Zobrazeno 0-inzerátů z 0. Nabízím z důvodu obnovy přístrojů,velmi zachovalé kosmetické profesionální přístroje do začínajícího salonu: 1) LED SKIN REJUVENATION - FOTONOVÁ TEPAPIE Pořizovací cena 27. Vložte zde nový inzerát zdarma a ihned!


Kč 2) ELKON DIHITAL PRO MYOSTIM - ODSTRANĚNÍ HLUBOKÉHO USAZENÉHO TUKU Z PROBLEMATICKÝCH PARTIÍCH TĚLA Po. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů kosmetická taštička. Výprodej starších a použitých přístrojů. Všechny přístroje jsou plně funkční, nepoškozené, případné kosmetické vady nemají na jejich funkčnost žádný vliv.


Hlavice obsahují titaniová mikro jehly, které jsou vyrobeny z chirurgické oceli.

Nejmodernější kosmetické přístroje na světě od Re-age light for beauty, světový patent,výzkumný tým,laboratoře,vyvinuto v kooperaci s universitami, podrobné laboratorní testy,zajištění nepoškození zdr. V našem kosmetickém salonu v Českých Budějovicích používáme moderní profesionální kosmetické přístroje. Diodový laser - pro trvalou epilaci. Jsme profesionálové na lékařské přístroje a dezinfekce. Služby Zdravotnickým Organizacím.


Lékařskými přístroji a dezinfekčními prostředky zásobujeme nemocnice a kliniky, ordinace a ambulance, laboratoře, domovy důchodců a další zdravotnická, sociální zařízení a charitní organizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky