úterý 11. října 2016

Berndorf nože

Berndorf nože

V našom eshope nájdete klasické príbory značky Berndorf , strieborné príbory, nože , keramické nože , hrnce, panvice, konvice, tácky a iné vybavenie kuchýň a gastro prevádzok. V našej ponuke nožov nájdete kuchynské nože , keramické nože , sady nožov a veľa iného. Berndorf Sandrik je moderní slovenskou společností specializující se na domácí potřeby na vaření a stolování - příbory a nože. Výrobky se vyznačují vysokou kvalitou za přijatelnou cenu a moderním designem.


Rovnako tak pod našou značkou Berndorf ponúkame široký sortiment kuchynských nožov na rôzne použitie v štyroch produktových radoch – Profi line, Exclusive, Curling line a Eco line. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. STAINLESS STEEL POOLS FROM BERNDORF BÄDERBAU Stainless steel swimming pools create unique water spaces and are a valuable oasis for recuperation and a source of health.


Through modern design, limitless possible shapes and the superb quality of workmanship our swimming pools merge harmoniously into every environment. Spolu s ní slavil i model příborů Premiere , který se vyrábí již od jejích počátků ve stříbrném provedení. Akce - při zakoupení jakéhokoliv nože Bendorf-Sandrik vám ho zdarma nabrousíme ještě před odesláním. It is our aim to fulfil every need that our customers have for every single design wish. Berndorf Baederbau works closely with architects, landscape architects, interior designers and project managers to create luxury stainless steel pools and leisure spaces that are skillfully crafted and designed to perfection.


Kvalitní kuchyňské nože od slovenského výrobce - Berndorf Sandrik. Vám poradí, ako vyberať Kuchynské nože. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Magnetická lišta na nože má dva silné magnety, které poskytují rychlé, bezpečné a přehledné odložení nožů. Profi-Line lišta značky Berndorf -Sandrik bude nad vaší linkou vypadat skvěle. Kompletné informácie o produktoch značky Berndorf Sandrik - ceny, hodnotenia, recenzie na jednom mieste.


Produkty Berndorf Sandrik na jednom mieste - Heureka. Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího. Všechny informace o produktu Kuchyňský nůž Berndorf Sandrik Profi-Line nůž na maso 20cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Berndorf Sandrik Profi-Line nůž na maso 20cm.


Rádi trávíte čas v kuchyni, baví vás vaření a pečení a hledáte kvalitní pomocníky? Chtěli byste mít kuchyňské náčiní profesionální kvality a nadčasového designu? Pořiďte si výrobky od firmy Berndorf -Sandrik.


Kuchyňské nože Berndorf Sandrik jsou ukované z jednoho kusu prvotřídní oceli. Nôž na zeleninu Berndorf -Sandrik má krátku, elastickú čepeľ a padne veľmi dobre do ruky. Rad Profi-Line sa pýši čepeľou, ktorá je zakalená na tvrdosť Rockwell. Gastro vybavení a velkoobchod GastroSuper.


Využijte také velkoobch. Spojení s držadlem zaručuje optimální vyvážení nože. Zadní ochrana držadla zabraňuje vysmeknutí z ruky.


Umístěte je do myčky tak, aby během procesu nenarážely do. Nože lze umývat v myčce nádobí. Zabýváme se prodejem nožů a nožířského sortimentu.


Myslíme si, že díky specializaci jsme schopni uspokojovat i ty nejnáročnější přání našich zákazníků, kteří nám již tradičně zachovávají přízeň a to jak návštěvami na našich výstavách, kde se seznamují s výrobky českých nožířů, tak při nákupech v našich obchodech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky