úterý 18. října 2016

Magnetický držák na nářadí

Magnetický držák vhodný na odkládání nožů v kuchyni, nářadí v dílně. Praktický pomocník do dílen a provozů sloužící k přehlednému odkládání nářadí. Přehledně pojme velké množství nástrojů.


Zvyšuje pořádek na pracovišti. Snadno se umístí do potřebného místa. Použití pro: utahovačku, hustič pneu, vrtačku, brusku a mnoho jiného nářadí.


Tato šikovná vychytávka by neměla chybět v žádné domácnosti. Praktický magnetický držák nářadí velmi usnadní práci v dílně nebo v garáži. Lze navzájem propojit více držáků do jednoho celku.


Držák tvoří magnet s velmi silný. Slouží k držení a organizování kovových. Uspořádejte si své nářadí v dílně přehledně a bezpečně. Tento magnetický držák je určen pro uchycení jakéhokoliv kovového nářadí – šroubováků, klíčů, kleští či nůžek. Díky délce 5mm pojme bez problémů několik kusů nářadí s celkovou hmotností až kg.


Balení obsahuje tři různě dlouhé držáky. Vhodné do dílny, do garáže, apod. Pokud trávíte rádi čas v dílně, v garáži nebo něco kutíte, rozhodně by vám neměl chybět praktický magnetický držák na nářadí. Designová vychytávka do kuchyně kuchyni nebo do pracovny.


Vždy a rychle je budete mít př. Nalepte na předmět samolepicí protiplech. Připevněte magnety pomocí matky k dřevěné desce nebo překližce a vytvořte si magnetický držák kuchyňského náčiní.


Pokud žádnou desku nemáte, kupte v hobby marketu. Magnetická lišta slouží jako držák na nářadí s montáží do zdi. Lišta je vhodná pro uspořádání kovových nástrojů a nářadí díky svému silnému magnetu.


Délka lišty 5mm a šíře mm zajišťuje nosnost cca kg. Upevňovací materiál není součástí balení. Praktický profesionální držák pro pneumatické nářadí a příslušenství, ale i pro další nářadí. Unese až 15kg zatížení a díky jeho dvěma silným magnetům ho připevníte na jakýkoli kovový podklad.


Kovový magnetický držák s velmi silným magnetem, výborný pro přehledné uskladnění i těžšího kovového nářadí , jako jsou montážní klíče, kleště atd. Montážní materiál není soušástí dodávky. Náramek má v sobě magnety, díky nimž na něm drží šroubky, hřebíky, matice nebo špendlíky. Nástěnný magnetický držák nářadí je vhodný pro přehledné uchycení často používaného kovového nářadí.


Magnetický držák na nářadí

Součástí balení jsou upevňovací šrouby. Detailní popis produktu. Specifikace: Univerzální držák se silným magnetem. Možnost uchycení na každém kovovém povrchu pro většinu klíčů násadek a jiného servisního nářadí. Díky dvou předpřipraveným otvorům snadno přiděláte pomocí šroubů k podkladu.


Tyto magnetické držáky se dají kombinovat a dá se z nich tvořit řada nebo plocha. Na držáku se pak spolehlivě udrží všechno magnetické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky