pátek 7. října 2016

Odlévací pryskyřice

Transparentní licí pryskyřice se používají především pro zalévání a vytváření dekoračních předmětů, dřevených stolů, river table, podlah, 3D efektů, odznaků, světelných těles, zalévání a lepení šperků, výrobu forem, modelů a různých transparentních i barvených výrobků. Pryskyřice pro výrobu logoprintů. Licí ( odlévací , zalévací) pryskyřice , hmoty a systémy slouží k řešení široké škály technických problémů. Rozlišují se podle účelu použití (modelářské, konstrukční) a podle požadovaných vlastností po vytvrzení (smyková pevnost, tvrdost, teplotní nebo chemická odolnost apod.). Licí pryskyřice - odlévací pryskyřice a transparentní pryskyřice je možné barvit k tomu určenými pigmenty (barevná pryskyřice ) - barvení křišťálové pryskyřice.


Odlévací pryskyřice

Nebo lze do licích pryskyřic - transparentní epoxidová pryskyřice vmíchat různé svítící prášky pro fotoluminiscenční efekty. Speciální čirá, UV stabilní a jednoduše aplikovatelná krystalicky čirá pryskyřice pro odlévání bez nutnosti vákua. Epoxidové odlévací pryskyřice se vyznačují především svými vysokými mechanickými vlastnostmi v kombinaci s výbornou chemickou a mechanickou stabilitou. Tyto velmi jednoduše zpracovatelné dvousložkové pryskyřice mají opravdu široké spektrum použití. Jsou vhodné na výrobky jako jsou modelová zařízení pro.


Epoxidové pryskyřice značky Elichemresin se můžete pokusit na vlastní náklady objednat přímo od výrobce. Děkujeme za pochopení a přejeme mnoho úspěchů. Epoxidové licí pryskyřice se díky své křišťálově čiré barvě používají pro výrobu široké škály šperků, renovaci či tvorbě nového atraktivního nábytku. Začistí se nám tak hrany, pryskyřice je zaoblí a nestane se, že bychom na dotek vnímali zdrsnělé okraje motivu.


Při obkroužení musíme dávat pozor abychom si lůžko nevychýlili z roviny, pryskyřice by velmi rychle stekla a mohla by poškodit i ostatní výrobky umístěné na podkladové desce. Poté naneseme na lůžko ještě. Pečlivě látky promíchejte.


Avšak nešlehejte, to v pryskyřici vytváří nechtěné bublinky. Hmotu můžete nechat průhlednou nebo obarvit. K barvení se dají použít vitrážové barvy na sklo Pebeo Vitrail.


Odlévací pryskyřice

Je výjimečná v tom, že odlitek je cca hodiny po odlití plastický a lze jej ohýbat. Po vytvrdnutí je již pevný. PA-1C5-je dvousložková epoxidová pryskyřice určená pro odlévání.


Je určená pro odlévání z pryskyřice nebo ji lze použít jako zalévací pryskyřice. Je také známá pod pojmem odlévací p. Vytvořte si z tekuté pryskyřice pevné předměty libovolného tvaru. Lze do nich zapouštět pestrobarevné kamínky, skleněné kuličky nebo rostliny a hmyz, které pak vypadají velmi efektně a vzácně.


Kvalita formy na lití pryskyřice určuje, jaký povrch bude odlitý předmět mít. Tekutá pryskyřice a formy na odlévání pryskyřice slouží pro výrobu dekorace z pryskyřice. Nejčastěji náramek z pryskyřice , náramky z pryskyřice probarvené. Forma na náramky z pryskyřice je odmyslitelným pomocníkem šperkařů.


Polyuretanové pryskyřice jsou velmi rozmanité skupiny produktů se širokým rozmezím mechanických a fyzikálních vlastností, od pevných tvrdých hmot po měkké gumy. Tyto pryskyřice umožní vyrobit nejrůznější díly a součásti jako jsou modelová zařízení pro slévárenství, formy pro další zpracování plastů. CER křišťálová pryskyřice. Křišťálová pryskyřice 1ml, Skladem, 300. Vhodné polyuretanové pryskyřice pro odlévání.


Odlévací pryskyřice

Na trhu je dnes celá řada licích pryskyřic. Odlévací křišťálová pryskyřice – Cléopatré 1ml. Tyto odlévací pryskyřice jsou speciálně vyvinuté na míru pro výrobu epoxidových stolů, kombinovaných stolů z epoxidové pryskyřice a dřeva, jedinečného nábytku z epoxidové pryskyřice (dveře, čela postelí, lampičky atd), pro výrobu šperků, pro epoxy art jako geode, obrazy, drobné předměty apod. Polyesterová sklovitá odlévací pryskyřice se používá pro zapouštění suchých předmětů, např. Hodí se k výrobě papírových závaží, obrázkových rámečků, maleb se zapuštěnými suchými a lisovanými rostlinami, přívěsků na.


EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE POMOCNÉ MATERIÁLY Proti hmyzu EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky