pátek 14. října 2016

Kuchařská zástěra do pasu

Zavazování na zádech v oblasti pasu. Dle aktuální skladové dostupnosti se může vzhled lehce lišit. Zakoupit můžete také zástěru s laclem v bílé nebo modré barvě.


Kuchařská zástěra nízká, s kapsou 1 bavlna - různé barvy Výrobek naší značky profikuchar. Malá zástěra do pasu (pasová zástěra ) má černobílý pruh a šité vázačky.

Je vhodná jako kuchařská zástěra pro všechny kuchařky a kuchaře, ale najde využití i jinde. Malá kuchařská zástěra do pasu v bílé barvě s vázáním na tkanice, bez kapes. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře.


Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Tento typ zástěr je určen pro muže, ženy i děti a šijeme je v různých barevných kombinacích. Všechny zástěry lze doplnit výšivkou, ať už se jedná např.

Giblor´s kuchařská zástěra do pasu bavlna - barva bílá. Hodnocení produktu:. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. KUCHAŘSKÉ ZÁSTĚRY objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy.


Profesionální zástěra s laclem pro kompletní pokrytí těla, vyrobená z velmi kvalitního materiálu obsahujícího polyester a bavlnu o rozměrech 25cm(šířka laclu), 70cm(šířka pasu ), 85cm(výška). Denny´s Barevná zástěra do pasu s kapsou - limetková kůra. C, vázání - stejný materiál jako zástě.


Elegantní kuchařská zástěra do pasu s ozdobným pruhem. Internetový obchod: Dandy spol. Dostupnost: Momentálně nedostupné. Na veškerý sortiment zhotovíme výšivku a potisk.


Kuchařská a pracovní zástěra do pasu černá, délka dle výběru, šířka 75cm. Kuchařské zástěry do pasu nesmí chybět žádnému kuchaři ⭐. Vysoce kvalitní materiál a skvělá cena potěší každého. Trendová kuchařská a gastro zástěra do pasu délka 80cm, šířka 75cm, tištěný vzor.


Pozor AKCE - nakupte tři a více kusů kuchařských zástěr a získejte slevu , tedy každá třetí zástěra ZDARMA.

Profesionální kuchařská zástěra v hodná jak pro číšníky a kuchaře všech typů restaurací, tak i do každé kuchyně v domácnosti. Sestavte si svoji vysněnou zástěru. Zástěry s mnoha variantami a doplňky. Pro potravinářské provozy uspokojíme jednorázovými čepicemi, rukavicemi, zástěrami, plášti atd.


Zde si k této zástěře můžete stáhnout ES prohlášení o shodě. Jednoduše odepněte popruh okolo krku a zástěru uvažte okolo pasu. Utěrku nebo ručník vložte do spodního poutka, horní poutko je prošité a můžete jej použít na tužky, vařečky, nůžky apod. Na výrobu jsme použili látku složenou z. Inzerát zástěra do pasu v okrese Česká Lípa, cena 180Kč, od Emilie Valjentova na Sbazar. Popis: Ušitá - nová ze 1 bavlněné látky velikost L až XXL,vzádu na zavazování nebo na gumičku - posunovací.


Pracovní zástěry nejen do kuchyně, dílny či kovárny najdete v e-shopu Korus. Prohlédněte si i další pracovní oděvy a ochranné pomůcky nejvyšší kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky