úterý 25. října 2016

Látka na rolety metráž

LÁTKY NA ROLETY METRÁŽ. Látky na rolety metráž. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Adriana stínící krémová šířka 100cm.


VÝROBA NA ZAKÁZKU do 10dní Kč bez DPH. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


Nechajte sa inšpirovať nápadmi tímu domlátok. Prezrite si návody na rôzne výrobky z látok, či už užitočných alebo pre potešenie, stiahnite si strihy alebo sa len tak potešte pohľadom. Nechte se inspirovat nápady týmu důmlátek.


Prohlédněte si návody na různé výrobky z látek, ať už užitečných nebo pro potěšení, stáhněte si střihy nebo se jen tak potěšte pohledem. Nabízíme závěsy v provedení s řasící páskou, na kroužcích (dekoukroužky, ringle), na poutkách, na tunýlku, na páscích, závěsy ploché panelové - a to vše ve výběru z mnoha látek! Vašich rozměrů je pro nás samozřejmostí a potěšením.


Potřebujete novou potahovou látku na křeslo, dekorační látku na ubrus nebo zatemňovací látku na závěsy? Podívejte se na nabídku FAVI. V metráži seženete bavlnu, len i umělou kožešinu, mikrovlákno, satén, froté nebo plyš. Kupte si metráž , která se bude hodit k vašemu stylu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Odhodlať sa k šitiu je jednoduché, keď si môžete vybrať zo širokej ponuky látok. Vďaka jedinečným vzorom a rôznym materiálom sú naše látky vhodné na akýkoľvek projekt, nech už sa chystáte ušiť utierku, nové závesy či sukňu. I naše světlé zatemňovací látky místnosti krásně zatemní. Jednoduché jednobarevné zatemňovací látky, látky s bohatými vzory i hravé dětské motivy: Náš e-shop Vám nabízí nejrůznější metráž pro příjemnou atmosféru na spaní.


Pokud rádi šijete a máte spoustu nápadů, jež byste chtěli realizovat, pak jste na správné stránce! Najdete tu totiž velký výběr látek s krásnými vzory z různých materiálů, jež vám pomohou zkrášlit domov věcmi, které si sami vyrobíte. Dekoračné látky metráž. Vážení zákazníci, V tejto kategórii nájdete dekoračné látky predávané v metráži. Minimálne objednané množstvo je 5m.


Prosím vezmite na vedomie, že farebnosť zobrazených dekoračných látok sa môže líšiť v závislosti od nastavenia Vášho monitoru. Na objednanú metráž sa nevzťahuje. Khaki bavlněná látka jednobarevná - metráž Bavlněná látka přírodního vzhledu se zvýšenou gramáží vhodná pro dekorační účely, závěsy, ubrusy, povlaky na polštářky, čalounění, atd. Potrebujete novú poťahovú látku na kreslo, dekoračnú látku na obrus alebo zatemňovaciu látku na závesy?


V metráži zoženiete bavlnu, ľan aj umelú kožušinu, mikrovlákno, satén, froté alebo plyš. Kúpte si metráž , ktorá sa Vám bude hodiť. Podstata blackoutu je, že sa medzi dve textilné vrstvy pridá tretie čierne vlákno, čím sa zabráni približne - prechodu svetla.


Prechod svetla závisi aj od farby blackoutu. Sú ideálne na závesy či už do bytu, kancelárie, alebo dokonca kinosály. Ubrusové látky na metráž přinášíme pro ty, kteří si chtějí nejen ubrusy, ale i jiné kuchyňské a bytové doplňky zhotovit sami dle svých představ.


Teflonové ubrusové látky a stejně tak i polyesterové ubrusové látky se snadno udržují a jejich barevný potisk je dlouho stálý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky