čtvrtek 27. října 2016

Kompresorová autochladnička 12v

Free Shipping Available. Check Out 12v To 12v on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Důmyslný vysouvací systém. Digitální ovládání, dislej s teplotou. ECO a BOOST chod kompresoru.


Hodí se do menších i větších obytňáků, na expedice, ale i do karavanů a lodí. Kompresorové chladničky narozdíl od podobně vypadajících ale řádově levnějších termoelektrických skutečně účinně chladí, mají nízkou spotřebu elektrické energie, a dlouhou živostnost. Stačí zapojit, a lednice jede.


Kompresorová autochladnička pracuje s chladiacim prostriedkom, ktorý v splynovači prechádza z tekutého do plynného stavu.

Pritom sa naviaže teplo z vnútorného priestoru chladiaceho prístroja - vznikne chlad. Kompresor nasaje chladiaci prostriedok, zahustí ho a odovzdá ho kondenzátoru. V ňom sa odovzdá teplo naviazané v. Je vybavena výkonným kompresore. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Přenosné lednice) Hodnocení produktu:. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh.


Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. U větších typů je možnost připojení také na 2V. Autochladnička lze používat i za jízdy.


Nový kompresor je také téměř o polovinu menší než kompresory řady BD35F, použitých v ostatních typech chladniček. Vnitřní prostor je tak bezesporu velmi dobře. Chladiaci box môže byť napájaný z V , alebo V zástrčky automobilov či loďí, alebo z bežnej zásuvky 2V.


Najnovšia generácia chladiacich a mraziacich kompresorových boxov CFX.

Ezetil, IndelB a Engel, chladící boxy, chladící tašky v mnoha provedeních, chladící vložky a elektrické příslušenství. Vy sa tak budete môcť plne venovať riadeniu automobilu a nebudete sa musieť obávať, že sa Vám potraviny pokazia alebo voda prehreje. Vyberajte si Prenosné chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky