pondělí 17. října 2016

Přípravek na čištění koberců

Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jaké přípravky se používají na suché čištění koberců ? Prostředky pro čištění koberců. U čištění koberců jsem udělal tu zkušenost, že opravdu jedním z nejdůležitějších kroků při extrakčním čištění je použití kvalitního předčističe, který před vlastním extrakčním oplachem rozruší a rozpustí dlouho usazované nečistoty.


Pro mokré čištění zakoupíme přípravek na ruční čištění koberců (například Larrin Koralan čistící pěna pro ruční čištění na koberce a potahy 5ml).

V kbelíku smícháme prostředek s vodou, poměr ředění najdeme na obalu. Používáme teplou vodu, max. Intenzivním mícháním přípravek s vodou zpěníme.


Přípravek na strojní mytí koberců l. Přenosné hasicí přístroje. Pojízdné hasicí přístroje. Automatické hasicí přístroje a prostředky.

Další hasicí prostředky. Příslušenství pro hasicí přístroje. Pokud nevyužijete službu čištění , ale mašinu si půjčíte (zhruba za 2korun za den), nemusíte k čištění používat komerční chemii. Tepur je vysoce ekologický čisticí prostředek určený na suché čištění koberců a vybraných potahových látek.


Je vyroben na bázi přírodních látek, viditelně absorbuje špínu, jeho aplikace bez použití vody zabraňuje nadměrnému provlhnutí a tím srážení koberců a textilií, vykazuje antistatický účinek, který se projevuje zlepšením vlastností vláken. Skvrny na koberci, pohovce nebo čalounění se odstraňují obtížně, především v domácích podmínkách. Důvodů je několik, ale ten hlavní je, že v domácích podmínkách většinou není možné koberec nebo čalounění čistit mokrou cestou.


KILAV DRAP 4ml - přípravek na čištění koberců , potahů, tkanin, sametu atd. Tam je ti práce,” postěžovala si Martina kamarádce Evě. Dvakrát účinný přípravek čistí do hloubky a zároveň jedním tahem i chrání.


Pronájem vysavače na čištění. Nabízíme pronájem vysavače na čištění koberců. Během jednoho dne můžete sami vyčistit koberce, sedačky i auta klidně celé rodině.


Chráněny před povětrnostními vlivy. Celou situaci v otázce dezinfekčního gelu jsme přebrali již ze všech možných úhlů pohledu.

Prádelna koberců - Profesionální čištění a praní koberců na nejmodernější lince Jsme profesionální, specializovaná společnost poskytující praní koberců. Praní koberců je prováděno na nejmodernějších pračkách, čímž nám svěřené koberce získávají svoji dřívější nádheru a vysokou odolnost. Vynikající, vysoce koncentrovaný přípravek určený na mokré čištění koberců. Rychle namáčí a váže špínu.


Pěna se rychle odbourává a je proto vhodný i pro extrakční čištění. Je vhodný pro všechny druhy stálobarevných koberců a textilních čalounění nábytku. Kimicar Kilav DRAP kg - přípravek na čištění koberců ,potahů,tkanin,sametu.


Nepěnivý čistící přípravek určený na všechny druhy autopotahů a všech textilních autosedaček a zá. Základním principem čištění koberců pomocí strojů Kärcher je tlakové nasycení čištěného povrchu teplou vodou, ve které je rozpuštěn přípravek Kärcher RM76 vyvinutý speciálně k těmto účelům, a následné odsátí vody, včetně rozpuštěných nečistot. IŠTĚNÍ KOBERCŮ A SEDACÍCH SOUPRAV V OBLASTI - NERATOVICE, MĚLNÍK, KOSTELEC NAD LABEM, PRAHA A OKOLÍ.


Technologii bezvodného čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky