čtvrtek 27. října 2016

Nejtišší digestoř na trhu

V případě, že chcete digestoř spustit, vyjede celý panel. Výhodou je téměř neviditelné umístění a efektní používání. Proti běžným digestořím jsou ale výrazně dražší. V malé míře se na trhu vyskytují také integrované digestoře, které jsou umístěné přímo ve varné desce.


Na evropském trhu se značka začala prosazovat především poté, co převzala značku Grundig (německý výrobce elektroniky, především televizorů).

Jde o velkovýrobce, který se zaměřuje především na domácí spotřebiče , jako jsou pračky, sušičky, lednice , ale třeba i právě digestoře , které nás v tuto chvíli zajímají nejvíce. Na jeho nákup proto nezapomínejte, abyste nebyli nepříjemně překvapeni. Celkově vybraná ostrůvková digestoř splňuje vše, co by od ní potencionální kupující mohl za danou cenu očekávat.


Nabízí skvělé designové provedení a výkon, který plně dostačuje pro použití v domácnosti. Nevyhnulo se jí sice pár drobných. Digestoř s odtahem znamená, že veškerý odsátý vzduch je odveden mimo místnost např.


Kuchyňské digestoře fungující na recirkulačním principu prohání kuchyňský vzduch pouze přes vnitřní filtry. Pokud je to jen trochu stavebně možné, určitě využijte digestoř s první nabízenou možností.

Pořádná digestoř neboli odsavač par a pachů, je nezbytnou součástí malých i velkých kuchyní. V dnešní době je na trhu množství variant, které se liší provedením, výkonem i funkcemi. Pro každou kuchyni tak najdete ideální řešení. Při výběru vhodného odsavače par je potřeba vycházet z velikosti a možností. Sháníte výsuvnou digestoř a nevíte jakou vybrat?


Rustikální digestoře nabízejí všechny moderní funkce digestoře. Vzhled ale evokuje časy minulé. Pokud jste příznivci původního stylu, rustikální digestoř bude vhodným designovým doplňkem a snadno dotvoříte stylovou kuchyňskou linku. Využijte akci Kupón a vyberte rustikální digestoř za nejlepší cenu na trhu. Digestoře fungují buď na principu odtahu, nebo recirkulace vzduchu.


Odtahové digestoře odvádí páry do komínu, ventilační šachty nebo skrz speciální vývod rovnou ven. Pokud odtahové potrubí povede rovnou ven, je potřeba, aby digestoř měla zpětnou klapku. Ta zabraňuje vstupu studeného vzduchu z venku dovnitř kuchyně.


Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.


K nejtišším digestořím patří systémy, kde jsou motory umístěny mimo digestoř (třeba v půdním prostoru).

Také jejich cena není přímo dostupná vzhledem ke stavebním úpravám a ceně systému samotného. Digestoř je jedním z nejdůležitějších spotřebičů v kuchyni a na trhu jsou stovky modelů, jak vybrat tu správnou? O tom, že je digestoř v kuchyni potřeba, není pochyb. Zbaví vás pachů a páry z vaření a díky tomu prodlužuje potřebu důkladnějšího úklidu a malování v kuchyni.


Hlučnost závisí na výkonu digestoře, čím tedy výkonnější digestoř máte, tím bude zákonitě hlučnější. Většinou je žádaný odsavač par s velkým výkonem a tichým chodem. Nikdo si nepřeje mít hlučnou digestoř. Problém ale je, že téměř každý druhý distributor odsavačů par o svém produktu tvrdí, že je nejvýkonnější a nejtišší na trhu.


Jak se v tom má potom člověk vyznat? BRUSH LESS motor vyvinutý společností FABER je v současné době nejtišší motor na evropském trhu. Masivní kovový obal a dynamicky vyvážený kovový rotor minimalizují vibrace s přispívají k tichému chodu digestoře.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Střešní nosiče Whispbar používají patentovanou technologii pro redukci hluku. Jsou to nejtišší střešní nosiče na trhu ! V porovnávacích testech ve větrném tunelu jim byla naměřena až o nižší hlučn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky