čtvrtek 27. října 2016

Magický hrnek s vlastním potiskem

Připravte si obrázek, nahrajte, objednejte. Velikost potisku 6xcm. Vnitřek hrnku je vždy v bílé barvě. Po nalití horkého nápoje hrnek zbělá a zvýrazní se motiv vytištěný na hrnku.


Při chládnutí nápoje, motiv opět postupně mizí.

Hrnek s vlastním potiskem. Celý hrnek totiž je modrý pouze tehdy, pokud je studený (klasická pokojová teplota). Potisk je mírně vidět i při pokojové teplotě, ale plně se zobrazí až při zahřátí. Klikněte na tlačítko níže a soutěžte s námi o fotohrneček s vlastní fotografií ZDARMA.


Další budou odměněni fotoobrazem z jejich vlastní dodané fotografie. Je to jednoduché – naší fb stránce dejte „TO SE MI LÍBÍ“, sdílejte soutěžní příspěvek na který se dostanete tlačítkem níže na vaší zdi a okomentujte příspěvek slovem. Půllitr s vlastním potiskem.

Skvělý dárek pro všechny ty, kteří mají rádi pívo ve svém vlastním. Matné (někdy mléčné) sklo vypadá úžasně a proto také jakýkoliv potisk na něm vynikne. Na půllitr dostaneme jakýkoliv motiv. Fotografii, loga, texty…co si budete přát, to natiskneme.


Překvapte své blízké dárkem jako je magický hrnek. Potisk hrnku je schovaný pod vrstvou speciální barvy, který po nalití horkého nápoje zprůhlední. Kouzelný hrnek skutečně zaujme každého a hračičky si s ním opravdu vyhrají, jakmile začne nápoj ubývat a hrneček postupně začne zase tmavnout.


Hrnky s vlastním potiskem. Babičce, dědečkovi, tátovi, mámě, kamarádovi… Každý ho potřebuje. Hrníčkem s vlastním potiskem ještě nikdo nic nezkazil. Vyber si z mnoha variant a navrhni si hrnek podle sebe.


Můžeš kombinovat vlastní fotku s věnováním, našimi motivy nebo vytvořit vzpomínkovou koláž po celém obvodu. Při normální teplotě je černý, po zahřátí (např. kávou nebo čajem) změní barvu na bílou, a objeví se Vámi navržený potisk. Design hrnku je schovaný pod vrstvou speciální barvy, který po nalití horkého nápoje zprůhlední a objeví se vlastní.


Vytvořte si originální hrnek s vlastním potiskem.

Vybíráte pro své nejbližší ten nejlepší dárek a chcete být při výběru originální? Perfektní volba pro Vás je hrnek s vlastním potiskem , na který si necháte potisknout kteroukoliv fotografii nebo obrázek. Báječný dárek, který každého potěší.


Magický modrý hrnek s vlastním potiskem. A co mít jen hrníček s vlastním potiskem. Spolupracujeme s e-shopem mobilni-doplnky. Vám vytisknou i originální vlastní kryt na mobil s fotkou.


Tisíce spokojených zákazníků a přes 1modelů v nabídce. Balíkem do ruky s dodáním do druhého dne za Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky