pondělí 17. října 2016

Nástěnné věšáky

Nástěnné věšáky

Jedná se o jednoduchý a zároveň velmi praktický věšák, který se postará o vaše právě nošené bundy a kabáty. Proto je doporučujeme doplnit také o další věšáky – v naší nabídce najdete věšáky dřevěné, kovové i stojanové, které příjemně oživí interiér a současně díky nim lépe udržíte pořádek nejen v předsíni. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Nechte se doma či v kanceláři vítat stylově. S našimi designovými nástěnnými věšáky to bude hračka. Pokud se vám už párkrát přihodilo, že dorazila nečekaná návštěva a téměř jste neměli kam pověsit kabát, nebo bundu, zkuste si pořídit věšák, který vás tohoto problému jednoduše zbaví.


Nástěnný věšák do moderní předsíně. Stojací i nástěnné věšáky do předsíně. Většinu času se sice tváří nenápadně, ovšem když na to přijde, jsou věšáky hrdinové každé předsíně či šatny. Nezaberou totiž moc místa a přitom na ně můžete naložit poměrně dost oblečení. Vyberte si z klasických stojacích věšáků na bundy a kabáty, nebo.


Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě. Umístíte je takřka do každého prostoru a navíc šetříte místo pro další kusy nábytku, které jsou v předsíni potřeba.


Rozkládací konferenční stolek Alaska je vyroben z LTD o síle mm. Stolek je rozkládací a má možnost nastavení výšky. Výběr z několika barevných variant, dodáváno v demontu.


Ukončení jednotlivých háčků byla navržená tak, aby ochránila zavěšené oděvy proti sklouznutí. Chromované věšáky s ukončení v podobě kuliček perfektně plní svůj účel a navíc vypadají výborně nazdi v předpokoji, hale, šatně nebo čekárně. Byly provedeny z oceli, proto je lze úspěšně používat v koupelnách.


Proto jsou tu jako alternativa nástěnné věšáky na bundy, kabáty a další svršky. Většinou se jedná o kombinaci věšákové stěny a věšáku, který je připevněný na zeď. Většina modelů disponuje vícero háčky a nad nimi se nachází ještě odkládací police na klobouky. Sháníte věšák do předsíně nebo naopak nějaký designový věšák na oblečení například do ložnice? KARE nabízí jedinečnou nabídku stylových věšáků, které dodají místnosti atmosféru a zároveň splní svůj funkční účel.


Dá se je taky použit i na dveře koupelny. Věšáky stojací i na zeď. Montáž je jednoduchá, většinou se jedná o pár hmoždinek.


U nás naleznete věšáky na oblečení, klíče nebo kabáty. Taky máme v nabídce věšáky s magnety, které dobře pasuji do. Moderní vzhled hodící se do všech současných interiérů. Koupíte online v eshopu Mobelix. Nemáte prostor pro klasický stojací věšák?


Nástěnné věšáky

Proto u nás najdete různé typy, počty háčků, velikosti a styly. Univerzální se hodí kamkoliv, netradiční zase interiér oživí. Při návratu domů vše zase pohodlně pověsíte na své místo. Cenový srovnávač věšáků z mnoha e-shopů.


Odkládejte své svršky hravě a stylově. V naší nabídce najdete stylová ramínka, stojací věšáky , věšáky na kolečkách, ale i nástěnné designové věšáky , němé sluhy a závěsné systémy. Naše dekorativní věšáky vypadají skvěle, jsou vyrobeny z kovu polským výrobcem. Pevná konstrukce zajišťuje odolnost a trvanlivost.


Vzhledem k jejich velikosti a širokým možnostem použití se často nacházejí v šatnách a chodbách, koupelnách. Máte v předsíni málo místa a po příchodu domů nevíte kam s kabátem nebo bundou? Praktickým řešením tohoto problému je nástěnný věšák.


Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky