úterý 11. října 2016

Wc stop instalace

Ukázka instalace WC STOPu od společnosti WATERSAVERS, s. How to make SLIDING GUIDE for TABLE SAW ️ SLIDER⬅️ EXACT Cuts #128512; - Duration: 14:30. V případě, že je přepadová trubice vybavena posouvatelnou páčkou, můžete ji použít k nastavení účinnosti WC STOPu. Instalace Wc stOPu u dvoutlačítkového WC 1. Spodní část desky se splachovadly mírně nadzvedněte a vyjměte.


Posuňte modré pojistky na obou stranách směrem od bílých úchytek. Odstraňte ochranný rám. Povolte boční úchytky a vyjměte je. Povolíte je otočením směrem ke středu. Pootočte modrou úchytnou část splachovacího zařízení a nadzvedněte.


Do přepadové trubice určené pro plné spláchnutí vložte WC STOP a zavěste za okraje. WC Stop také zabraňuje protékání toalety. Watersavers je ryze českou firmou, která vyrábí své produkty v České republice a dává tak práci českým lidem. Voda je základem života, je nesmírně cenná a pro člověka je jí k dispozici stále méně.


WC STOP je speciální nerezový prvek, který funguje jako kyvné závaží a instaluje se na vypouštěcí ventil do nádržky toalety. WC STOP se umisťuje do splachovací nádržky, kde se zavěsí a zafixuje do přepadové trubice. Běžně slouží k regulaci používaného vzduchu a tím i nastavení plováku. Na můj dotaz mi výrobce rychle upřesnil specifika instalace do konkrétního vypouštěcího ventilu.


Přes mírně vyšší cenu lze určitě výrobek Watersavers WC STOP doporučit, investice se velmi rychle vrátí. Je tato recenze užitečná? Fun guje jako jednoduché závaží, které zastaví splachovač ihned poté, co na něho přestanete tlačit nebo s mírným zpožděním. WATERSAVERS WC STOP na toalety se instaluje přímo do splachovací nádoby WC viz. Před její výměnou se však rozmyslete, zda rekonstrukci nepodstoupíte celou místnost včetně výměny obkladu,.


Záchod by se měl z hygienických důvodů vyměňovat každé tři roky, ale neznám nikoho, kdo by to dodržoval. Watersavers WC STOP Ušetřete v průměru vody s každým spláchnutím, česká výroba Automatický WC stop od české firmy Watersavers vám umožní snadno ušetřit několik desítek tisíc litrů vody ročně. Umístíte ho do splachovací nádržky, kde ho zavěsíte a zafixujete do přepadové trubice.


Naleznete zde pružné WC manžety a flexi připojení WC s vrapovým těsněním bez nutnosti lepení. Dále nabízíme pevná dopojení WC rovná, úhlová i excentrická a krycí růžice. Sejměte závěsný člen přepadové trubice. Nasaďte závěsný člen zpět do původní polohy. Vložte a zavěste šetřič WC StoP do přepadové trubice.


Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Závěsné WC Alfa představuje dokonalou kombinaci designu, snadné údržby a rychlé instalace. WC má skryté uchycení (na stranách WC nejsou otvory pro uchycení ke stěně), sedátko se dá snadno sejmout a očistit tak povrch toalety. Záchod má otevřený okruh splachování, díky kterému je možné snadno vyčistit vnitřní prostor toalety - např.


Sanitární instalace koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky