čtvrtek 20. října 2016

Dětská garáž bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Akorát jedna stojací noha zlomená ničemu to nevadí pevné stojí vše je vidět na fotce. K hraní to ničemu nevadí proto nižší cena než kdyby bylo v pořádku. Sedí na to standartni dřevěné koleje vše se dá různé napojovat.


Složení přesně podle obrázku na krabici. Popis: Prodám dětskou garáž se dvěma auticky. Garáž je více než centimetrů vysoká a nabízí parkovací místa pro více než 1autíček. Hradec Králové Futurum. Dej průchod své fantazii a prozkoumej různé ohromující herní plochy.


V garáži najdeš i celou řadu pohyblivých částí jako výtah, obrovský tryskáč s heliportem nebo hrozivou gorilu, jejímž cílem je shodit tvá autíčka z výtahu. Prodám dvě dětská kola: Malé kolo SVIŠŤ s přídavnými kolečky, kolo má z boku trochu natržený potah sedátka, jinak je v dobrém stavu, cena 40- Kč. Kola jsou na prodej samostatně.


Podle potřeb jsme rovněž schopni vyrobit garáž pro jedno, dvě nebo větší počet aut (tzv. řadová garáž ). Podle místa montáže pak nabízíme našim zákazníkům garáže s pultovou střechou (se spádem dopředu, dozadu či do strany) nebo sedlovou střechou. Děti - Detska garaz bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Plechova garaz bazar.


Asi 3x hrana, syn dostal pozde. Vcetne krabice i navodu. Klein Bosch se patry. Garáž má výtah na auta, myčku, sjezd mezi patry pro dvě auta, benzinovou pumpu a obchod. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Nabídky dětského oblečení v akci, výprodej. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Dětský bazar , pro děti.


Dům, dílna, garáž , hobby. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Skvělý (jako nový měsíců užívaný) kočárek MUTSY Transporter trojkombinace po dítěti.


POSTÝLKY bazar - online inzerce věcí pro děti. Kočárky, autosedačky, boty a oblečení pro kluky a holky, hračky, ohrádky, postýlky, židličky. Projděte si inzeráty detska hracka garaz na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Dom a záhrada - Garáž bazár.


Vyberajte z 5inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji garáž se skladem v uzavřeném garážovém objektu, v sídlišti Brno-Juliánov na ulici M. Jedná se o samostatně uzavřenou garáž , s vraty o výměře m. Garáž je osvětlena vnitřním zářivkovým osvětlením a opatřena zásuvkou na 2V. Prodám dětskou postýlku, a půl roku starou, zachovalou, včetně matrace a chrániče matrace proti protečení vody,kafe,moči atd. Online bazar , soukromá inzerce zdarma.


Podejte si inzerát včetně videa a fotografií zdarma a bez registrace. Dobrý den, prodám dětskou čtyřkolku 1ccm. Vychytané slabé mista a vyztuženy nosič. Dodělávané vyhřívané rukojeti, dětská vytrhávací pojistka a zrcátka.


Důvod prodeje - přechod na větší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky