středa 12. října 2016

Držák na lahve do lednice whirlpool

Držák na lahve do dveří lednice Whirlpool , Fagor. Vážení zákazníci, náš eshop je funkční bez omezení. Zásilky jsou expedovány každý pracovní den. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pojme až tři litrové lahve nebo šest plechovek v prostoru vysokém pouhých deset centimetrů - což vám umožní ušetřit místo, stejně tak jako organ.


Stačí ho připevnit na zeď pomocí dodávaného montážního materiálu a hrdlo lahve vsunout do nerezového oka držáku. Nástěnný držák na lahve vína CIOSO je praktickým pomocníkem. Vína budou na očích, bezpečně a správně uložena. Chladničky Whirlpool jsou vytvořeny s důrazem na dokonalou funkčnost a inovativní technologie spolu s nadčasovým designem – jednoduché linie a nerezové materiály podtrhují elegantnost. Vybrané lednice s unikátní technologií 6. FreshControl , jsou schopny samostatně regulovat vnitřní teplotu a vlhkost , takže udrží potraviny až 4× déle čerstvé.


Většina ledniček má stále ještě dost místa, i když už to vypadá, že jsou plné. Musíte pouze použít tento chytrý držák ! Láhev vína, piva nebo džusu zasunete do držáků jednoduše připevněných zespodu na mřížkovou polici. Nerezový držák lahví do chladniček šířky cm.


Whirlpool s aktivními složkami Microban spolehlivě zbavuje ledničku bakterií a zápachu a chrání. Příslušenství k lednici barva dveří perleťově-tmavě modrá. Pak se vám tato užitečná závěsná police bude hodit.


Electrolux Závěsná police na horizontální uložení lahví. Ideální pro litrové plechovky, kečup, omáčky atd. Usazuje se jako spodní přihrádka do dveří lednice.


Tato přihrádka slouží ke skladování lahví, krabicových nápojů, mléka. Příliš velké lahve (například litrové) doporučujeme uskladnit naležato na skleněnou polici v prostoru. Police dveří - Katalog Police dveří. Dále dodáváme náhradní díly na ledničky jako jsou madla, držadla, police, držáky nebo termostaty.


Drzak na lahve do lednicky whirpool. Nově designovaný držák na láhve, který je zabudovaný v zadní části lednice , můžete snadno přeměnit v normální polici. Můžete se tak vždy rozhodnout podle toho, co zrovna potebujete skladovat.


Kromě toho tento držák můžete připevnit na kterokouli z. Kovové dveře jsou vybaveny pákovou rukojetí pro snadné otevírání. Směr otevírání dveří lze podle potřeby změnit. Dostatek prostrou Chladicí prostor je rozdělen pomocí skleněných polic.


Dále se zde uvnitř nachází držák na lahve , police na lahve s krytem. Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží je na objednání. Orientační termín dodání je obvykle cca 5-dní od objednání.


Drzaky na lahve do lednice 3produktů. Záruka let na kompresor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky