čtvrtek 20. října 2016

Plátěný zdobící sáček

Stačí dovnitř vsunout vybranou špičku, vložit. Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Před prvním a po každém použití umyjte sáček i trysky pod tekoucí vodou, trysky jsou vhodné do myčky.


Tescoma DELÍCIA zdobící sáček plátěný, cm. Orion Zdobící sada sáčků a špiček, ks. Veškeré informace o produktu. Jednoduchý způsob pro zdobení cupcakes a dortů!


Pohodlné zdobení i snadnou údržbu. S našimi kvalitními zdobícími sáčky se stane každý začátečník profesionálem. Součástí sáčků i zdobící trysky. Takový dort by měl být nejen chutný, ale i načančaný, krásně zdobený, zkrátka hezký i na.


DELÍCIA, ks - Šablony s motivy vánoc, velikonoc, Valentýna, narozenin a jara jsou vynikající pro zdobení dortů a kulatých moučníků práškovým cukrem, kakaem, skořicí apod. Neprosakující plátěný sáček je příjemný v dlaních a naplněný se velmi dobře drží. Sáček lze používat samostatně nebo s tryskami Delícia. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


BANQUET Culinaria Silikonový zdobící sáček 35x13cm. Zdobící sáček DELÍCIA je vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Sáček z neprosakujícího bavlněného plátna pro milovníky přírodních materiálů – neprosakující plátěný sáček je příjemný v dlaních a naplněný se velmi dobře drží. Trysky lze mýt v myčce nádobí.


Můžete jej mít samostatně nebo se. Sáček naplňte cukrovou polevou nebo rozpuštěnou čokoládou a mírným stlačením zdobte. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 1Kč s rychlým doručením.


Vyrobeno z odolného plastu. Kč včetně DPH Jsme neplátci DPH. Sáček zdobící Delícia 35cm, plátěný , trysek.


Doprava při objednávce nad 2. Vytvořil ARGON systems T. Profesionální plátěný zdobící sáček -COOK BOMBASTIC - 40cm. Mám doma obyč plátěný - z toho jak je výše vytékal např. Zdobení s tímto sáčkem bude jednoduché a bezchybné. Bez problémů na něj přilepíte a pak zase. Sáček je vyrobený z jemného plátna a můžete jej použít jak na ovoce či zeleninu, tak i třeba na pečivo.


Na Sousedé je vám k ruce přes 8pomůcek a nástrojů na pečení. Kouzlete v kuchyni jen s kvalitními pomocníky. Plátěný pytlík je vhodnou alternativou igelitových tašek například při nákupu.


Je velmi skladný, takže jej lze nosit pohodlně v kapse nebo v jiné tašce. Na vrchní straně je provlečený provázek, kterým lze pytlík stáhnout a pohodlně nosit. Pytlík lze využít nejen na nákupy, ale například pro školáky na svačinu.


Kč Sáček na zdobení plátěný Skladem. Detail produktu Do obchodu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Zdobičky a zdobící sáčky TESCOMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky