pondělí 17. října 2016

Regulátor tlaku vzduchu s manometrem

Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Regulátor tlaku vzduchu s manometrem na stříkací pistoli. Tento tlak by nemal byť prekročený.


Zařízení umožňuje regulovat tlak vzduchu , odstranit zkondenzovanou vlhkost ze vzduchu a přidávat pneumatický olej do proudu stlačeného vzduchu ve formě mlhy. Dostupnost Skladem ks Kód zb.

MPa), nádobka na kondenzát 90ml, max. Vaše sleva: 3 : Vaše sleva bez D. Zařízení umož-ňuje regulovat tlak vzduchu , odstranit zkondenzovanou vlhkost ze vzduchu a přidávat pneumatický olej do proudu stlačeného vzduchu ve formě mlhy. Rozsah výstupního tlaku : 0-bar, 0-bar. Plynulá a rychlá regulace tlaku. Varianty s odvzdušněním a bez odvzdušnění.


Provedení s manometrem a bez manometru.

Zařízení nalézá uplatnění při používání pneumatického nářadí s požadavkem na suchý vzduch zbavený olejové mlhy, např. Komplexní filtrační jednotka s regulátorem tlaku a maznice, přináší větší kontrolu nad kvalitou vzduchu vycházejícího z kompresoru. Odlučovač vody, čistí vzduch od vlhkostí a jakýchkoliv olejů a pevných částic.


Unsubscribe from Caleffi Hydronic Solutions? Tato sada je určena k čištění přívodního vzduchu od většiny tekutých a pevných částic. Najčastejšie sa využíva priamo pod striekaciu pištoľ, pneumatických zariadeniach apod.


Vysokoprůtokové regulátory tlaku vzduchu 417. Prezri si u nás regulator tlaku vzduchu a porovnaj ceny v 10. Popis produktu regulátor s manometrem , filtrem a. Nářadí Technik Filtr vody, regulátor tlaku , maznice Pro rozvody velké provedení Komplexní sestava filtrů s regulátorem a maznicí. Redukční ventily, regulátory tlaku.


Voda , stlačený vzduch, kyslík. C, manometr spodní 0- Bar. Prodám použité regulátory tlaku ,multiplikatory vzduchu FESTO.


Zařízení se skládá ze smaltované ocelové nádoby na teplou vodu , tepelného.

Nakupujte Regulator tlaku vody s manometrem nejlevněji na trhu. EXTOL PREMIUM regulátor tlaku s filtrem manometrem a přimazávačem vzduchu od Extol z kategorie Nářadí (Kompresory a pneumatické nářadí) koupíte v e-shopu Hitmarket. Příslušenství ke kompresorům.


Pro kompresory dodáváme také potřebné příslušenství. Tisk stránky Poslat odkaz. Naše cena bez DPH: 65-Naše cena vč. DPH: 78-Běžná cena: 75-Ušetříte: 10-Informace o dopravě Zeptat se.


Praktické nenáročné provedení manometru. Maximální regulovaný tlak bar. Pro přesné nastavení pracovního tlaku u zařízení,které to provozně vyžadují.


Balíček přivezeme na výdejní místa, i k vám domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky