středa 19. října 2016

Jak vyčistit žehličku na vlasy

Kondicionéry, vlasové prostředky a laky zanechávají na žehličce na vlasy – nebo na kulmě či krepovací kulmě – zbytky, a ta se snadno ušpiní. Když ji pak znovu zahřejete, zbytky se k ní připečou a vytvoří nevzhlednou lepivou krustu. Když budete Vaši žehličku na vlasy nebo kulmu. Nepoužívejte na vlasy žádné stylingové prostředky, ty by se teplem spálily a mohly by vám poškodit jak vlasy , tak žehličku. Vlasy si rozdělte na menší prameny.


Ideální je začínat odspodu, vrchní vlasy si můžete sepnout sponkami. Pramen vložte do žehličky a stiskněte. Poté otočte žehličku o 180° a projeďte směrem.


Při používání keramické žehličky na vlasy můžete předejít poškození Vašich kadeří nejen nanesením ochranného séra před žehlením, ale rovněž vyčištěním žehličky po každém použití. Základním předpokladem počištění je vypnutá žehlička. Poradíme jak vybrat žehličku na vlasy a máme pro vás i test žehliček na vlasy , který vám může pomoci v rozhodování kterou žehličku koupit.


Aby vámšlo žehlení jako po másle, je třeba také jednou za čas žehličku vyčistit avěnovat jí potřebnou péči. V našem článku se dozvíte užitečné rady a návody, jak vyčistit připálenou žehličku , jak vyčistit napařovací žehličku od vodního kamenea od vápenatých usazenin. Chcete mít hezké hladké vlasy ? V tomto videu od společnosti Wella se dozvíte jak správně používat žehličku na vlasy.


Ať už máte keramickou žehličku na oblečení nebo na vlasy , v průběhu času se na její keramické ploše vytvoří usazeniny. Abyste žehličku udrželi v dobrém stavu, musíte dávat pozor na to, jak ji budete čistit. Pokud byste pozor nedávali, můžete její keramický povrch trvale poškodit. Připálit na žehličku kousek tkaniny nebo plastu z potisku je velmi snadné. Stačí špatně odhadnout teplotu, materiál nebo se zadívat na svůj oblíbený pořad a malér je na světě.


Zalovte v domácí spíži. Pokud máte starší žehličku bez samočisticího systému a na napařování nepoužíváte destilovanou vodu, vodní kámen se u napařovacích otvorů dřív nebo později objeví. V tomto případě vezměte na pomoc opět ocet a nějakou větší misku nebo tácek, do kterého se vejde celá žehlicí deska.


Teda hlavne tí starší, deťom do ruky nepatrí. Jak odstranit vodní kámen. A keďže je aj jeden z najvyužívanejších, často sa stane, že sa na žehliacu plochu niečo nechtiac prilepí. Vyzkoušejte čištění pomocí směsi čistícího přípravku s obsahem alkoholu a jedlé sody.


Odstranění zaschlých vlasových produktů z žehliček. Existuje mnoho způsobů čištění žehliček. Na připálenou žehličku , hlavně jde o starší typy, které nemají zcela špičkové vlastnosti se doporučuje několik domácích prostředků. Na vyčištění žehličky od vodního kamene detto.


Tak hned první věc – nahlédněte do návodu. Jednoduchý trik: Šířka na dva prsty se hodí pro většinu vlasů (včetně kratších) a můžete vlasy natáčet i do volných vln včetně plážových. Nečistíte žehličku Občas musíte i tu nejlepší žehličku vyčistit od nánosů vlasů a stylingu, které na ní ulpívají a ona pak nemůže pracovat na 1. Rovné hladké vlasy nikdy nevyjdou z módy a naštěstí existuje spousta způsobů, jak si vlasy upravit tak, aby byly stále rovné. Můžete použít žehličku na vlasy , ale když ji budete používat příliš ča. Elca, nasilu nič neškrab, poškodíš si žehliacu plochu.


Skús takto : úplne vychladnutú žehličku vyčisti mäkkou vlhkou handričkou, na ktorú si nanesieš TORO , drhni , kým to prilepené nezmizne, viac krát opakuj, ono ti to zíde, zostáva dočierna handrička. Tentokrát jsem použil čistící tyčinku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky