pátek 21. října 2016

Impregnační nátěr na dřevo

Krovsan Profi Extra silný přípravek s okamžitým likvidačním a preventivním účinkem na ochranu dřeva 4v1. Okamžitá likvidace škůdců napadnutého dřeva, odolný vůči povětrnostním vlivům - nevymyvatelný, dlouhodobá ochrana, stačí jeden nátěr. Napouštěcí impregnační nátěr na dřevo Napouštěcí impregnační nátěr na dřevo.


Základní nátěr PLUS impregnační olej IR-0 který je konstruován na bázi polo-vysýchavých olejů, zajišťuje co nejdokonalejší penetraci nátěrového systému do dřevního podkladu. Je nosičem mikronizovaných, dřevo ochranných pigmentů, které vtáhne hluboko do dřevních buněk. Tmely na dřevo , Barvy na dřevo.

V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu. Specializovaný internetový obchod na nátěry dřeva od renomovaných firem. S výběrem barev vám poradíme a zboží vyexpedujeme do dnů. Dřevo natřené krycí vrstvou barvy či laku bude mít očekávaný lesklý či matný, snadno omyvatelný povrch, na kterém nečistoty ulpí méně než na samotné lazuře. Jako základní nátěr lze na renovované povrchy použít i naředěnou syntetickou barvu.


Pro tento účel máme k dispozici rozsáhlou nabídku štětců. Fungicidní nátěr na dřevo KARBOLINEUM EXTRA Moderní impregnační nátěrová hmota s dekorativními vlastnostmi. Venkovní i vnitřní impregnační přípravek k ochraně dřeva.

Rychleschnoucí rozpouštědlový impregnační nátěr na surové dřevo v exteriéru. Zajišťuje dlouhodobou ochranu dřeva proti napadení zamodralostí a houbou. Dodává se v čirém matném provedení. Může se používat jak pod bezbarvé a lazurovací laky, tak i pod krycí laky.


Pro staticky nenamáhané rozměrové stálé a nestálé dřevo bez kontaktu se zemí jako např, dřevěná okna a vchodové dveře, brány, pergoly, přístřešky na auto, ploty, opláštění fasád atd. PIGROL základní olejový nátěr na dřevo Holz-GrundierÖl 750ml. RAL-registrace(č.695)Obsahuje bezaromatická rozpouštědla. Vlastnosti Vodovzdorný a hydrofobní základní nátěr , který je odolný proti povětrnostním vlivům, na bázi polymeru rybího oleje bez.


Impregnační venkovní základní nátěr pro všechny druhy dřeva. Soudal základ impregnační nátěr - systémové kapalné mikromolekulární napouštědlo - základní nátěr na dřevo , na bázi akrylátové mikromolekulární disperze s přísadou speciálních fungicidů. Gumoasfaltový nátěr Den Braven je vhodný na renovace střešních krytin i na vytváření protivlhkostních izolací hrubých podlah, například na podlahy sklepů, garáží, teras, balkónů, atd. Lze ho použít také k ochraně podzemních částí budov před vlhkostí.


Nanáší se na suché a mírně vlhké podklady. Co nejkvalitnější základní nátěr umožní dřevu zůstat v dobré kondici. Na povrch naneseme impregnaci, která pronikne hluboko do struktury dřeva a ochrání ho před plísní, hnilobou a parazity.


Vybírejte si Barvy, laky na dřevo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Doba schnutí je závislá na počtu vrstev, teplotě, vlhkosti podkladu a okolí a dále na druhu dřeva. Není vhodný na tvrdé a exotické dřevo.

Ochranné nátěry na dřevo Asfaltový penetrační nátěr Speciální řada nátěrů na asfaltové bázi, které výborně impregnují venkovní dřevěné předměty a chrání je před nepřízní povětrnostních vlivů, stálým působením vody a UV zářením. Barvy na kov a dřevo PRIMALEX: Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr , který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Chrání jej před zamodráním a má preventivní charakter proti napadení dřevokazným hmyzem a houbami. Zvláště se doporučuje pro staticky nenamáhané dřevo bez kontaktu se zeminou jako okna, dřevěné rolety, dveře, pergoly, vnější obložení, zahradní nábytek Osmo Impregnace dřeva WR silně odpuzuje vodu, snižuje bobtnání a sesýchání dřeva a působí preventivně proti rostlinným a zvířecím škůdcům dřeva jako plíseň, modrání dřeva a napadení hmyzem. Aplikujte vždy POUZE 1x.


Nechejte uschnout a po cca hodinách použijte např. Ochranný impregnační nátěr na dřevo Nanobala WAProtect chrání povrch dřeva před škodlivými účinky UV záření – dřevo na slunci netmavne. Hydrofobní ochranný nano nátěr na dřevo WAProtect je vhodný na všechny druhy přírodního savého dřeva.


Nanotechnologický impregnační nátěr WAProtect je určen na ochranu dřevěných staveb a zahradního nábytku před deštěm, znečištěním a UV zářením při zachování jejich přírodního vzhledu. Tato nano impregnace představuje moderní alternativu ke klasickým nátěrům na dřevo. Nanášení voskových ochranných vrstev na dřevo je velice starou technikou, která měla za úkol zvýšit estetické působení dřeva a zároveň prodloužit jeho životnost. Vítejte na e-shopu společnosti Translignum BM s. Dřevo , dřevěné konstrukce a další dřevěné stavební prvky potřebují účinnou ochranu před povětrnostními vlivy, vlhkostí, UV zářením, plísněmi, řasami apod. Ideální ochranou dřeva je ochranný nátěr.


Karbolineum Extra je nátěr 3v který spojuje výhody impregnace, penetrace a dekorativního nátěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky