pondělí 10. října 2016

Tlakoměr tensoval comfort

Tlakoměr tensoval comfort

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V prípade, že máte slabú srdcovú arytmiu, počas merania sa na displeji objaví ikonka s upozornením. U silnejšej arytmie tlakomer zobrazí chybu merania (ERROR). Při vyhodnocení výsledku aktuálního měření vám pomůže barevný indikátor na levé straně přístroje. Heureka hodnotenie spokojnosti zákazníkov.


Tlakoměr tensoval comfort

Tlakoměr je vybavený velkým displejem, pamětí až pro 1měření a změříte s ním hodnoty systolického tlaku, diastolického tlaku i tepovou frekvenci. Spolehlivý a cenově výhodný tlakoměr. Má přehledný displej, na němž vždy rychle naleznete potřebnou hodnotu a který snadno ovládnete pouhým jedním dotykem. Vyp Změřte svůj krevní tlak v pohodlí domova. Anatomický tvar manžety se speciálním výsekem pro loketní jamku podporuje snadné nasazení bez přetáčení, čímž umožňuje i její bezbolestné nafouknutí.


Tlakoměr je vhodný pro uživatele, neboť dokáže každému zvlášť uložit do paměti až výsledků. Thus, a correct blood pressure control is assured even for multiple users with different upper arm circumferences. In addition to the HARTMANN blood pressure devices for the upper arm, we also offer power supplies. TLAKOMĚR VEROVAL NA PAŽI (dříve TENSOVAL COMFORT) pomocí technologie FUZZY LOGIC je rychlý a má snadné ovládání a přehledný displej.


Naměřené výsledky mohou ukládat uživatelé (např. manželé) do dvou oddělených pamětí. Je určen pacientům, kteří potřebují mít spolehlivý přehled o hodnotách svého krevního tlaku a mít k dispozici rychlé a přesné měření. Plně automatický pažní tlakoměr.


Umožňuje měření ažpro osoby. Určen pacientům, kteří potřebují mít spolehlivý přehled o hodnotách svého krevního tlaku a mít k dispozici rychlé a přesné měření. Digitální pažní tlakoměr pro přesné měření krevního tlaku i při poruchách srdečního rytmu. Vyhledávání Naše webové stránky. Tensoval Comfort je plně automatický pažní tlakoměr.


V nabídce příslušenství pro tlakoměry od společnosti HARTMANN naleznete také síťové zdroje. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Maximálně jednoduchá obsluha Vše ovládáte jedním tlačítkem, výsledky uvidíte na extra velkém displeji a hodnoty najdete uloženy v paměti.


Vážený zákazník, je nám ľúto, ale tento tovar už bol vyradený z našej ponuky. Kvalitní digitální tlakoměr s měřením na paži od ověřeného výrobce Omron patří do modelové řady s označením MComfort. Tlakoměr má paměť, kterou odděleně můžete využívat pro záznamy dvou osob. Mérni a vérnyomását otthon.


Ez egy tiszta képet, ami mindig gyorsan megtalálja a kívánt értéket, és akik már elsajátították könnyen mindössze egyetlen gombnyomással. A készülék emlékszik az utolsó mérés egy személy. DIGITÁLNÍ TLAKOMĚR TENSOVAL COMFORT. Digitální tlakoměr na paži TENSOVAL COMFORT pro pacienty, kteří potřebují mít přehled o hodnotách svého krevního tlaku. Díky technologie FIZZY LOGIC je tlakoměr rychlý, má snadné ovládání a přehledný display.


Tým je zaistené správne meranie hodnôt krvného tlaku aj u viacerých užívateľov s rôznymi priemermi paží. V ponuke príslušenstvo pre tlakomery od spoločnosti HARTMANN , nájdete aj sieťové zdroje. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Vďaka špeciálnej meracej technológii zaručujú vysokú bezpečnosť a objektívne meranie krvného tlaku. Napríklad tlakomery modelu Duo Control kombinujú veľmi.


Někteří lidé nemají vysoký krevní tlak, ale pouze chtějí preventivně kontrolovat hodnotu svého tlaku pro vlastní potřebu během dne, jako součást zdravého životního stylu. Všichni přeci víme, že prevence je lepší, než zanedbávání a případné horší komplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky