pondělí 24. října 2016

Jak vysoko pověsit zrcadlo

Jak pověsit těžké zrcadlo. Velké zrcadlo dokáže opticky zvětšit a prosvětlit prostor a hodí se téměř do každé místnosti v domě. Protože jsou tato zrcadla velmi těžká, je nutné je věšet velmi opatrně. Někdo dává přednost samostatně stojícím zrcadlům, někomu se více líbí závěsná.


Pokud patříte do druhé skupiny, poradíme, jak zrcadlo správně pověsit ! Po přiložení obou lepených ploch k sobě totiž můžete ještě chvíli se zrcadlem pohybovat a posouvat jím po stěně do správné pozice.

Některé ze silikonů ale schnou pomalu, a tak musíte na čas zrcadlo zafixovat, než se spoj zpevní. Mrkněte proto také na dobu, za jak dlouho silikon zpevní. Lepidla by v tomto směru měla. Zavěšení zrcadla se od zavěšení obrazu liší jen křehkostí a hmotností předmětu.


U zrcadla tedy zapomeňte na upevnění oboustrannými lepicími páskami, které můžete využít u lehčích obrázků a fotek v cliprámech. Instalují se sice snadno, ale zrcadlo neudrží. Je také možné poskládat si ze zrcadel zrcadlovou stěnu podle svých představ přímo na míru.


Křížové spojky s ozdobnými krytkami mohou spojovat libovolný počet čtverců nebo obdélníků zrcadel.

Dorazíte domů, sundáte si boty a potřebujete je někam uložit. Sundáte bundu, nebo kabát a řešíte problém, kde jej pověsit. Zařiďte si předsíň, nebo chodbu dle svých představ. Opracováním skla se zabýváme již více než let. Zrcadlo můžete NALEPIT nebo POVĚSIT.


Přilepit lze zrcadlo jakéhokoliv rozměru. Lze použít Silikon, Lepící pásku, Mamut. V tmavém bytě je možné použít velká zrcadla tak, aby odrážela světlo z okna v místnosti do jejích tmavších zákoutí.


Je to trochu fyzika, trochu matematika, dobré je vyzkoušet různé varianty nebo se poradit s designérem. Výsledek za to ale stojí. Prochdano, díky za fotky.


Jestli jsem se nepřehlédla, tak zrcadlo ti začíná 25cm od umyvadla. Zrovna u té fotky se zrcadlem nejsou kartáčky , abych viděla jak vychází vysoko. Manžel chce dát zrcadlo 37cm nad umyvadlo (máme tam spáru), a já chci zase níž, tak jsme se nakonec dohodli na 30cm.


Je jasné, že ke stropu ani deset centimetrů od země to nebude. Jaká jsou tedy pravidla? Závěsná zrcadla způsobují úzkost, a to nejen proto, že jsou těžké a choulostivé a nechcete, aby sedmiletá smůla zlomila.

Umístěné vpravo, zrcadlo dodává do vaší jídelny světlo pro zlatou záři, ale udělalo to špatně a zíráte na lustrný pohled nebo pozorujte, jak vaši společníci večeře žvýkají ve sklenici. Držáky na zrcadlo jsou většinou řešené tak, že buď jednu část připevníte ke stěně a druhou, okrasnou, na ni nasunete či našroubujete, nebo využijete držáky s pružinkami. Za prvé došroubováním vnější části úchytky, ke spodní, již. Když ho chci sundat, tak vezmu rezervní plátek do odlamovacího nože - a proříznu napřed horní stranu pásky (zasunutím nožového plátku pod zrcadlo ), pak obě boční (to už si dám na zrcadlo přísavku s háčkem kvůli uchopení) a nakonec odříznu spodní pásku. Pořídili jste si domů šipky, abyste si mohli se svými přáteli nebo rodinou zahrát, ale nevíte, do jaké výšky umístit terč?


Pojďme se společně zaměřit na to, jak vysoko pověsit terč na šipky, a na co dalšího si při jeho instalaci dát pozor, aby byla hra dle regulí a bez problémů. Jde však o to, jak vysoko nad oknem či v jaké vzdálenosti od stropu. V moderních stavbách nejsou stropy příliš vysoko , což nám někdy umožní dokonce upevnit garnýž nebo kolejničky přímo na strop. Ve starších budovách s vysoko umístěnými stropy zvolíme nejspíš stěnu nad oknem. Vzdálenost od horního okraje okna je na.


Ahoj, jen jsem se chtěl zeptat, zda nevíte, jestli vyšel nějaký článek o tom, kam a hlavně jak vysoko umístit televizi pro domácí kino. Plánuji umístění na zeď, jen nevím jak vysoko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky