čtvrtek 22. prosince 2016

Dekanter na kávu

Stačí jednoduše vložit dripper do dekanteru, přidat filtr, mletou kávu , zalít vodou a na konci procesu si pochutnáte na skvělé čerstvé kávě. Dekanter je lehký skvělý pomocník pro přípravu výborné filtrované kávy. Pro atraktivní skleněnou karafu ale najdete jistě využití i při servírování jiných nápojů. Elegantní dekantér na kávu či čaj od japonské firmy Hario o obsahu 4ml.


Co stojí ještě za Vaši pozornost. Papírové filtry pro Hario. V kategorii Konvice na kávu naleznete širokou nabídku produktů za skvělé ceny. Vybírejte v přehledně tříděném katalogu Konvice na kávu ! Dekanter Hario na kávu 400ml (HPDN-2T) Luxusné Hario Dekanter 400ml z tepluvzdorného skla pre profesionálne servírovanie teplých aj studených nápojov. Zaměřte se na praktické french pressy a mokka konvice.


Jak uvařit kávu v moka konvičce? Nádobu na vodu naplňte studenou vodou po vzduchový ventil. Najemno pomletou kávu nasypte do sítka na kávu. Celou konvici postavte na zapnutou plotýnku.


Dekanter na kávu Hario 4ml skleněná konvička na kávu i leccos jiného, 4ml. Konvička Hario VRange Server 6ml dekantér pro elegantní servírování kávy. Ideální dekanter je vyroben z tenkého křišťálového skla a má široké roztažené tělo. Víno se v něm rozlije do šířky a prostřednictvím velké styčné plochy se přirozeně okysličuje.


Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Ať již ji pořídíte ke konvici na vodu Buono či skleničkám na espresso nebo kávu , stylový „zvlněný“ povrch, pro řadu Hario Vtypický, na první pohled řekne, že patří k sobě. V jednom balíčku získáváte dekantér, dripper a náhradní filtry.


A když právě kávu nechystáte? Víno chutná z dekantéru také dobře. Karafa na víno je dodáváni s víčkem ve dvou barevných variantách. Dekantér i karafa TESCOMA jsou vhodné do myčky. Sušička a čištička na dekanter CLEAN TWISTER - Cilio.


Jednoduchá a stylová konvička na kávu , čaj nebo mléko od japonské firmy Hario o obsahu 4ml. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží.


Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem šálku. Postavite krpu na dekanter , ulijte svježe mljevenu kavu i pričekajte, da cijela tekućina proteče kroz filter u dekanter. Set sadrži dekanter od 7ml, plastičnu krpicu Hario Vi papirnatih filtera.


Okysličování vína otevírá jeho buket. Konvica na vodu HARIO Buono , ktorá bola navrhnutá na precízne zalievanie kávy v Dripper V, alebo CHEMEX. Jej dlhé a úzke nalievacie hrdlo vám pomôže nalievať horúcu vodu s maximálnou.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky