pondělí 26. prosince 2016

Kleste na drevo

Nejširší nabídka vysoce odolných manipulačních kleští na dřevo, půdních lopat, drapáků na klest, polypových drapáků a štípacích hlavic za příznivé ceny. Lesnické lopatky, lesnické háky, lesnické kleště, lesní traktorové kleště, dřevorubecké kleště na tahání klá dřeva, kmenů, kleště na dřevo, kleště na kulatinu, kleště na klády. Kleště na dřevo, agrafa-eshop.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Manipulační kleště na dřevo JUMBO, AGROsklad.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Stroje - Kleste na drevo bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Lesnické drapáky a kleště na dřevo, drapáky pro sběr klestu, štípací hlavice, půdní lopaty, trubkové a polypové drapáky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prodam kompletni kleste drapak na drevo kameny. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ukázka kleští na kulatinu vlastní výroby pro manipulaci se dřevem pomocí pásového vozidla Schmiedag Kleinraupe.


Auto - Kleste na bazar. Velké samosvorné kleště na kulatinu. Tyto velké samosvorné kleště na kulatinu jsou ideálním doplňkem kladkového ramene, které je s oblibou montováno na mechanické vyvážecí a pracovní přívěsy za čtyřkolky a malotraktory. Zejména v lesnictví, ale i mimo něj, se používá celá řada hydraulických ruk různých rozměrů s kleštěmi na dřevo.


Lze využívat všemožné tvary a proporce kleští a to v závislosti na velikosti vozidla a typu nákladu. Přívěsy a vozíky za ATV čtyřkolky. Prislušenstvo na euro uchyt!

Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Drapákové kleště na dřevo Farma 16. Tyto kleště na dřevo mají otvor pro připojení hřídele rotátoru mm.


Lesnický drapák lze ideálně kombinovat s hydraulickým rotátorem Baltrotors GR 30. Vhodné pro montáž na : vyvážecí soupravy, lesní přívěsy, lesní nakladače, jeřáby, teleskopické vysokozdvižné vozíky, čelní nakladače, rypadla a další vozidla od do tun, dle typu a velikosti. Lesnické lopatky, lesnická ruční páčidla, lesnické zvedací kleště pro přibližování, lesnické podávací kleště na zvedání polen, lesnické traktorové kleště, kleště vlečné a kleště na nakládání, lesnické obracecí háky, obracáky, zvedací háky, sapie. Minářová Sedlák, lesnické potřeby, potřeby pro dřevorubce, prodej. Pôvodne namontované na stroji UNC 15200.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky