čtvrtek 15. prosince 2016

Raw cukrárna ostrava

Verča a Honza spolu se všemi členy týmu Secret of raw a provozovateli našich poboček vás srdečně zvou k odhalení těch nejbáječnějších dortů, dezertů, jídel a nápojů připravených dle zásady raw food. Věříme, že si u nás zdravě pochutnáte na produktech vytvořených sláskou a péčí dle našich vlastních receptur. Náš prostor spojuje zahrádka ve dvoře, dětský koutek, ale také vlastní raw cukrárna , kde připravujeme lahodné dezerty originální receptury a “lisovna“ čerstvých šťáv nebo rostlinných mlék.


Museli jsme ale najít v Ostravě vhodný prostor a osvojit si všechny. První raw cukrárna v Ostravě dnes otevřela 7. Prodej raw dezertů bez lepku z přírodních surovin a bez přidaného cukru.

Je stoupencem raw vegan foo tedy zdravého životního stylu, kdy veškeré suroviny jsou zpracovávány max. C, a proto si zachovávají svoji „živou“ hodnotu všech enzymů a vitamínů. Raw cukrárna a kavárna. Cukrárny a kavárny Ostrava. V útulné cukrárně si můžete dát vše od domácí zmrzliny, po luxusní zákusky, dortíčky nebo si zde nechat udělat na objednávku dort podle vašich představ.


Výrobky jsou vhodné i pro. Pořádné dortíky v Ostravě. Snažíme se shromáždit kavárny a cukrárny v lokalitě Ostrava a okolí, ve kterých si můžete dát svoji oblíbenou kávu nebo kam si můžete zajít na nějaký ten mls.


Jedná se o zdravé produkty bez obsahu cukru, lepku a laktózy.

Všechny cukrárny v Ostravě přehledně na jednom místě. Sladké dezerty, zákusky, palačinky a ovocné koktejly. Věříme, že pokud jste z Opavského nebo Ostravského regionu, tak se vám určitě naskytla příležitost vyzkoušet alespoň jeden z našich Black Kale raw dortů.


Mohlo to být například v nějaké kavárně, obchodě, na trzích nebo na nějakém festivalu, ať už zaměřeného na jídlo či. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. Náš sortiment Vám nabídne dorty bez chemických a konzervačních látek, vynikající záviny a dezerty, ale také klasické české zákusky jako jsou větrníky, laskonky, špičky a spoustu dalších druhů. Sweet Secret of raw Ostrava in the Ostravě is looking forward to your visit.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Cafe, Restaurant, Candy Store 3. Splníme Vám jakékoliv sladké přání. V kavárně Vám nabízíme dobrou kávu, 1 mošty, sypané čaje, vínko a pivko. Taky dortíky, zapékané bagely, panini a tousty, přesnídávky pro děti.


Máme i raw dorty a bezlepkové tousty. Kávu Vám připravíme s sebou, bez kofeinu nebo se sojovým mlékem, jak si budete přát. Kavárny - Ostrava : Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů na nejlepší kavárny v Ostravě, Česká republika a vyhledávejte podle ceny, polohy a dalších parametrů. Kromě chutných, denně čerstvých věnečků, trubiček, větrníků a ruzných řezů, zde lákají speciální jablkové štrůdly, koláče nebo různé cukrovinky. Naší filozofií jsou píle, zkušenosti a fantazie.


Náš šéfkuchař Zdeněk Kloc pro Vás sestavil kreativní výběr z více než třiceti druhů dortů a padesáti druhů dezertů. Jejich chloubou jsou skvělé patrové dorty, které vyrábí po dohodě se snoubenci, podle jejich přání o dokonalém svatebním dortu.

Velmi oblíbený pařížský dort je vytvořen z kakaového korpusu, který je proložen jemně vyšlehaným pařížským. Vzhledem k aktuálně platným vládním opatřením jsme dočasně zrušili možnost posezení a konzumace našich výrobků uvnitř cukrárny, ale i nadále máme OTEVŘENO ( cukrárna u polikliniky) a vše prodáváme pouze s sebou. V prodeji už máme i točenou vanilkovou a čokoládovou ZMRZLINU vlastní výroby.


Hledáte, kde nakoupíte své oblíbené veganské alternativy, ořechy, semínka, luštěniny a další dobroty? Vyberte si z našeho aktualizovaného seznamu prodejen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky