čtvrtek 15. prosince 2016

Elektrický vrátný bezdrátový

Elektrický vrátný pro ovládání vstupních dveří eKey konfigurovatelný Elektronický vrátný s elektronickým prostupovým zámkem nabízí jednoduchou formu ovládání vstupních dveří do objektu se zajištěním přístupu přes číselný PIN nebo RFID kartu. Lze ovládat bezdrátovým tlačítkem nebo přívěškem. Předpřipravené sady pro amatérskou montáž. Dále nabízíme bezpečnostní zámky, domácí automatizaci a bezdrátové systémy bezpečnostní techniky.


Domovní videotelefony dodáváme v barevném i černobílém provedení. Voděodolné provedení pak dovoluje připevnit zvonek i venku na brance. Výhodou je, pokud má zvonek bezdrátový více melodií na výběr a světelnou signalizaci zvonění na tlačítku i zvonku.


Elektrický vrátný bez otvoru pro zámek je vyroben z robustního hliníku a lze jej velmi jednoduše namontovat do dveřního rámu dveří DIN-R a DIN-L. Přizpůsobí se jakémukoli zapuštěnému zámku a hodí se pro montáž pod omítku do dveřního rámu, takže se dveře odemknou jedním stisknutím tlačítka. Videotelefon umožňuje pohodlně sledovat prostor před vašimi dveřmi a případně rovnou odemykat elektrický zámek.


Pomocí videotelefonu je možné oboustranně komunikovat s návštěníky. N KARAT 2-BUS video modul zvonkové tablo elektrický vrátný tlačítka Nerez. Počet klíčenek (vysílačů)je neomezený. Dále je možné naprogramovat čas pro otevírání el. Bezdrátový příjmač je možné na 220V AC nebo 12V DC.


Tento bezdrátový videotelefon obsahuje nejen velkou vnitřní jednotku, ale rovněž umožňuje daleko větší dosah. Pro tento případ si dovolujeme nabídkou plně kompatibilní elektrický zámek EFP 5s nastavitelnou západkou, jež je součástí naší nabídky. Aktivace zámku v poloze OTEVŘENO jen po dobu. Obsluha: V místech, kde je montovaný domácí telefon a elektrický vrátný , ná. Po pripojení elektrického k sieťovému napájaču, domácemu telefónu a zvončekovému tlačidluje možné vytvoriť jednoduchý dorozumievací systém.


Inverzný elektrický vrátnik typ s vybratím pre nábeh strelky na záchyte. Domáci telefón DDS slúži na hlasovú komunikáciu s elektrickým vrátnikom DDS. Z-Wave bezdrôtový zámok na. S hands-free videotelefonem jednoduše zjistíte, kdo se vás chystá navštívit díky velkému barevnému displeji a kameře s přísvitem a úhlem záběru 70°. S pomocí displeje můžete také dálkově ovládat elektrický zámek, pojezd brány a jako vyzvánění zvolit jednu z melodií.


Tento elektrický vrátný se instaluje do zárubní dveří a kontroluje vstup do objektu. Systém je vhodný i na vchodové dveře , kdy máte jistotu otevření dveří po. ZÁMKY PRO VCHODOVÉ DVEŘE – ROTO závěr.


Průvodce nabídkou vchodových dveří. Vchodové dveře posuvné, odsuvné a skládací pro rodinné domy. Připravené, vyskládané nebo hotové sady, sestavy, kity či sety domovních (domácích) videotelefonů. Vše je připraveno pro okamžitou montáž včetně manuálu. Sady jsou rozděleny podle toho pro kolik bytů jsou určeny.


Samozamykací zámky se používají všude tam, kde je nutno docílit vyšší bezpečnosti průchodu osob. Dveře jsou uzamčeny ve dvou bodech. Dlouhý elektrický vrátný se hodí pro vestavnou montáž do dveří, které odemkne stisknutím tlačítka.


Jmenovité napětí je V, jmenovitý proud A. Prodej elektromateriálu, rozběhových kondenzátorů, stykačů, jističů, vodičů, spojovacího materiálu, pojistek a odrušovacích prostředků. Domácí barevné videotelefony emos a commax přímo od výrobce. Technická podpora, vše skladem ihned k obděru, doprava zdarma. Instalace bezdrátového zvonku je jednoduchá, obvykle stačí jednotlivé části přilepit za pomoci pásky, kterou je zvonek opatřen.


Elektrický zámek je určený pro otvírání jedno nebo dvoukřídlových dveří ze vzdáleného místa. Uvolnění západky zámku může být provedeno tlačítkem domácího telefonu nebo zvláštním tlačítkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky