úterý 13. prosince 2016

Skleničky na čajové svíčky

Doba hoření čajové svíčky závisí nejen na její velikosti, ale také na kvalitě vosku a knotu. Silikonová podložka pod čajové svíčky , kalíšky, skleničky a svíčky do prům. Slouží jako tepelná izolace a vhodná také pro válcové a čtvercové lucerny.


Snese teplotu do 2°C. Chcete, aby svíčky vnesly do vašeho života trochu světla?

Vyhledejte si v naší nabídce, co potřebujete, ať už je to malý svícen, nebo velká lucerna. A co třeba vonnou svíčku pro potěchu čichových buněk? Vyberte cokoli, pak se v klidu posaďte a vychutnejte si příjemnou atmosféru mihotavých plamínků. Tři skleničky na čajovou svíčku na provazovém závěsu. Trojice transparentních skleněných nádob s jednoduchým a praktickým designem, které lze použít jako skleničky na čajové svíčky nebo vázičky k zavěšení.


Krásná dekorace na zahradu, terasu, balkón. Vonné čajové svíčky provoní váš domov krásnou vůní a vykouzlí v něm příjemnou atmosféru. Svícny na čajové svíčky.

Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Speciální nabídky pro velkoodběratele - slevy při odběru na celé palety. Rychlý a vstřícný přístup jak v internetovém obchodě, tak i velkoobchodě, očekávejte jen přátelský p. Bispol svíčky čajové DEKO 100ks karton.


Kleště na čajové svíčky Pro bezpečné vkládání čajových svíček do svícnů. Vážím si vašeho zájmu o čajové svíčky z přírodního sójového vosku. Spolu můžeme udělat svět hezčí, než byl včera. Třeba právě tak, že začneme pálit svíčky vyrobené z obnovitelných zdrojů, nebo recyklovat kalíšky a nezatěžovat tak přírodu dalším odpadem.


Zaměrěno na svíčky – z jakých lze vybírat? Nenechte se otrávit krátkými dny a využijte dlouhé večery k relaxaci za pomoci svíček. Světlo z nich uklidňuje, a když zvolíte i příjemnou vůni, bude vše hned příjemnější.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skleněné svícny na čajové svíčky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výrobky vybrané týmem stylistů rychlé doručení 1dní na vrácení zboží. Máte možnost využít platby předem, a to online bankovní převo online platby kartou, nebo běžným bankovním převodem.

Máte rádi intimní světlo čajových svíček? Pořiďte si svícny na čajové svíčky a dejte kouzlu jemného světla elegantní nádech. Vybírejte na Truhlikov. Máme svíčky do svícnů, čajové svíčky , vonné svíčky a jiné.


Základem je rozpuštění svíčkového vosku dle vašeho výběru. Sójový vosk se používá na masáže, včelí vosk krásně voní, palmový vosk vytváří ozdobné motivy na svíčce. Následně můžete přidat různé barvy a vůně do svíček a zvolit vhodnou formu na svíčky , která dá konečnou podobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky