pondělí 19. prosince 2016

Mop na podlahu spontex

Spontex Mosaik hadr na podlahu 50x60. Nyní jsme pro Vás snížili cenu dopravy na Kč a dopravu zdarma máte nad 8Kč. Vážení zákazníci, Velmi si vážíme objednávek, které nám zasíláte v tomto nelehkém období. Model je vybaven rotačním ždímáním, které je tak praktické a přesto velmi jednoduché.


Jeho unikátom je totiž praktický samoždímací systém, pomocou ktorého je možné jednoducho regulovať vlhkosť mopu, a to bez potreby ďalšieho príslušenstva v podobe korytá a jeho systému.

Jeho unikátem je totiž praktický samoždímací systém, pomocí kterého je možné jednoduše regulovat vlhkost mopu, a to bez potřeby dalšího příslušenství v podobě vědra a jeho systému. Mop na podlahu se postupem času stává nedílnou součástí moderních domácností. Již málokdo používá k úklidu podlahy koště a hadr. No řekněte sami, proč byste se zbytečně namáhali, když můžete provádět pohodlný úklid pomocí kvalitních mopových souprav s minimálními nároky na vynaložení vaší energie.


But when was the last time it was truly clean? Discover our new range of high quality, innovative and effective floor mops and brushes that will make cleaning your floors better, quicker and easier! Mopy a úklidové soupravy.

Jedním pohybem vyždímáte přebytečnou vodu a vytírání podlahy bude hračka. Tento mop je u zákazníků dlouhodobě velmi oblíbený a rádi se pro něj vracejí. Vložte mop do komory s vodou. Přemístěte mop do druhé komory na trn. Vyndejte mop na podlahu , nakloňte rukojeť směrem k sobě (tím se mop rozloží) a pohodlně vytírejte.


Pohybujte rukojetí nahoru a dolů pro vyždímání mopu. Mop je zapotřebí před vložením do ždímače složit, tedy „rozlomit“ – což jde na podlaze sešlápnutím pedálu. Ovšem vyprat ho v kbelíku lze pořádně jen ve složené pozici – a do kbelíku šlápnout nejde, čili pokud ho po vyprání budete chtít rozlomit a vyždímat, musíte pedál ovládat rukou. Set vedra a mopu umožňuje efektívne vytierania bez namáčania rúk. Na hube sa nedržia nečistoty a zabudovaný rotačný mechanizmus účinne mop vyžmýka.


Návlek z mikrovlákna zachytí nečistotu aj bez použitia čistiacich prostriedkov. Zvolte plochý mop s jemným návlekem kvůli citlivosti těchto povrchů. Důležitým kritériem je i kvalitní ždímací systém, aby na podlaze nezůstala voda. I kámen potřebuje svoji péči, na jeho úklid využijete plochý mop s velmi jemným návlekem z mikrovlákna.


Navíc mopy a úklidové kbelíky za trvale nejnižší ceny.

Mop s rotační hlavicí a odnímatelným zásobníkem 6ml. Mop – rozprašovací mop Rovus zanecháva na podlahách profesionálne vyzerajúce lesk, prečo by vás mali bolieť kolená alebo chrbát, keď môžete upratovať lepšie postojačky, mop je otočný o 360°, je vhodný na všetky materiály, vďaka rozprašovaču môžete ľahko regulovať množstvo vody a nemusíte už nosiť ťažké. Pokiaľ chcete vytierať väčšie plochy, je mop na podlahu takmer nutnosťou. Ak by vám nestačil ručné mop , môžete si vybrať aj moderné parný mop.


Výber najlepších mopov na podlahu. Vybrali sme pre vás tých najlepších mopov na podlahu , ktoré sú dostupné na našom trhu. Ako sme tieto modely vyberali? Aqua Revolution system je plochý kulatý mop s dvoukbelíkovým systémem oddělujícím čistou a špinavou vodu. Kbelík s objemem 3l pro vytření až mplochy, te.


Mop obrotowy to nowe spojrzenie na codzienne porządki. Už nemusíte namáhat svá záda, při vytírání na kolenou, nebo jen s hadrem na koštěti. Mop na plovoucí podlahy Jaký mop by jste mi z vlastní zkušenosti poradili na plovoucí podlahu. A který rozdodně nebrat.


Chci aby podlaha po vytření nebyla moc mokrá a po vytření nezůstaly na podlaze čmouhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky