středa 28. prosince 2016

Impregnace na obklady

Současně také výrazně prodlužuje životnost obkladů. Skladem na prodejně v pondělí 20. Rádi vám poradíme s výběrem vhodné impregnace na váš obkla či dlažbu.


Jedním balením je možné impregnovat ve dvou vrstvách 5–m² plochy. Impregnace je vhodná pro umělý kámen z betonu, či sádry.

Bezbarvý přípravek na bázi silikonové pryskyřice, který se používá pro hydrofobní impregnaci dekorativních moderních obkladů Incana. Ošetřením obkladů impregnačním prostředkem Incana, docílíte kvalitní ochrany před povětrnostními vlivy, vzdušnou vlhkostí, výkvětem vápna a. JE URČENA K DLOUHODOBÉMU, VODĚVZDORNÉMU OŠETŘENÍ SAVÝCH POVRCHŮ - DŘEVA, KORKU A PAPÍRU. Pro který obklad se tato impregnace hodí naleznete vždy v souvisejícím zboží Vámi zvoleného obkladu. Speciální impregnace pro zabránění tvorby skvrn na dlažbách a obkladech z porézní nasákavé keramiky (cotto, klinkry atd.) stejně jako na přírodním kameni (mramor, vápenec a granit). V níže uvedené nabídce impregnace na dlažby a na obklady najdete přípravky jako: Ochrana kamene proti skvrnám nebo před skvrnami.


Kamenný lesk – lesk na kámen do interiéru.

Bílá leštící pasta na mramor a žulu. Přípravek HMK, který slouží jako konzervace kamene. Kromě impregnace zámkové dlažby, můžete přípravek rovněž použít na impregnaci terasy, ošetření venkovního betonu, na betonové sloupky, betonové ploty, betonové obrubníky, betonové tašky, betonové schody, podlahy a ostatní výrobky z betonu. Hydrofobní impregnace obkladového kamene a cihel z betonu je moderní bezbarvý přípravek na bázi silikonové pryskyřice.


IMPREGNACE umělého kamene a cihle z betonu INCANA 1L. Hodnocení produktu:. Naše nano produkty se vyjímají vysokou kvalitou. Garantujeme maximální spokojenost a vstřícnost. Vždy poradíme a chceme aby náš klient dostal výrobek, který odpovídá Vaším představám.


Pomocí nano impregnací ošetříte a vyčistíte všechny savé i nesavé povrchy. Využijete v domácnostech, stavebnictví, výrobě a to s dlouhodobým účinkem. Některé impregnace chrání obklady i před postříkáním sprejerů (zejména na plotech). Před nanesením impregnace doporučujeme odzkoušet roztok na malém málo viditelném kousku obkladu a nechat zaschnout, abyste se ujistili, jak se nástřikem změní barvy. Maloobchod i velkoobchod na obklady a dlažby za výhodné ceny.


Obklady do koupelny, venkovní dlažby na terasy, kuchyňské obklady i umělý kámen. Poté můžete obklady lepit lepidlem na obklady.

Jeho typ zvolte podle typu obkladu a prostorách, kde jej budete lepit. Pokud to obklad vyžaduje, následuje spárování vhodnou spárovací hmotou jejíž odstín si můžete vybrat a doladit tak celkový dojem z obkladů. Posledním krokem je impregnace obkladů pomocí impregnačního nátěru Stone Care. Ten zajistí stálost barvy obkladu. Použitím impregnace ochráníte obklad před znečištěním a zachováte jeho stálý vzhled.


Nanesením tenké nano vrstvy dochází na ošetřeném povrchu k odpuzování vody a nečistot. Každý den na Vaše dřevěné terasy, pergoly nebo ploty působí dřevokazné houby, plísně a hmyz, hniloba nebo obyčejný vítr. Obklady si díky tomuto ošetření zachovají svou barevnost a vzhled.


Rozdíly v barvě mezi po povrchovém nátěru jsou velmi nepatrné a proto po aplikaci impregnace změnu nepoznáte. Zajímá vás jak jednoduše a rychle lze sádrové obklady namontovat?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky