čtvrtek 22. prosince 2016

Nerezová pánev tescoma

Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Pánev je relativně drahá, ale za vyšší cenu dostanete výborné vlastnosti - masivní indukční dno, perfektní nepřilnavý povrch odolný vůči ocelovým nástrojům a díky vyokým okrajům může částečně nahradit i. Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev , která je vhodná do trouby. Potřebujete opravdu velkou porci jídla?


Pak vám jistě přijdou vhod výhody hluboké pánve. Hluboká pánev je dostatečně vysoká a prostorná a patří k nejuniverzálnějšímu kuchyňskému nádobí. Recenze Tescoma pánev Presto na lívance cm. Je vhodná na výrobu lívanců, ale i volských ok a dalších pokrmů.


Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem. Jak má správná palačinková pánvička vypadat? Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení. Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku. Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Pánev Tulip Tescoma je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli a je opatřena extra silným sendvičovým dnem a masivními úchyty. Silné sendvičové dno výrazně snižuje možnost připálení.


Elegantní oblé tvary a kompaktní celonerezová konstrukce vynikající pro klasickou i moderní kuchyni. Na pánvi Wok Tescoma PRESIDENT budou pokrmy díky speciálně strukturovanému povrchu woku rovnoměrně propečené, vláčné a křehké. Nebo byste spíše preferovali grilovací pánev ? Inzerát Nerez pánev TESCOMA v okrese Litoměřice, cena 90Kč, od Jiří Kozelka na Sbazar. Minimálně používaná v dobrém stavu.


Nerezová pánev tescoma

A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu. Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě. Stejně můžeme popsat i pánev Tescoma Wok i-PREMIUM.


Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky.


Jedná se o pánev , která je odolná proti ostrým a kovovým nástrojům a velmi dobře se čistí. Všechny tyto pozitivní vlastnosti a kvalita se podpisuje na vyšší pořizovací ceně. Nerez je klasikou, po které sáhne nejeden profesionální kuchař. Nerezová ocel lze mýt v myčce nádobí, díky nepřilnavému povrchu nemusíte používat velké množství tuku.


Vytvořit chutné a jedinečné pokrmy díky nerezové pánvi je snadné. Na výběr máme několik velikostí a typů pánví z nerezu. Nerezová pánev se hodí na všechny druhy varných desek, včetně indukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky