pátek 9. prosince 2016

Professor zvh 271

Hygienický smaltovaný plášť nemá vliv na chuť potravin a navíc je snadno čistitelný. Díky svým rozměrům a objemu o velikosti litrů pojme 22× l nebo 20× l zavařovacích sklenic. Ve výbavě nechybí ani ochrana proti vyvaření a přehřátí. Objem hrnce je litrů a vejde se do něj přibližně zavařovacích sklenic. Můžete ho použít i na horké nápoje.


Elektromos befőzőedény PROFESSOR ZVH 2mi továbbra is szállítunk házhoz, üzleteinkbe vagy AlzaBoxainkba. Tekintsd meg a termék információit. Objem hrnca je litrov a zmestí sa doň približne zaváracích pohárov.


Môžete ho použiť aj na horúce nápoje. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Do hrnce se vejde až 20 litrových zavařovacích sklenic. Vďaka svojim rozmerom a objemu o veľkosti litrov pojme × l alebo × l zaváracích pohárov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zavařovací hrnec PROFESSOR ZVH 2s celkovým objemem litrů. Professor ZVH 2najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Spolehlivý pomocník do vaší kuchyně Chcete si usnadnit zavařování ovoce a zeleniny, přípravu domácích marmelád i vaření obrovského množství jídla? Elektrický hrnec na zavařování disponuje objemem l, který. Do hrnca sa vojde až 20 litrových zaváracích pohárov. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.


Vlastní výroba zavařenin Vám umožní. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů. Recenzie k PROFESSOR ZVH 2prehľadne na jednom mieste.


Prečítajte si recenzie na PROFESSOR ZVH 2od našich zákazníkov, prípadne sa podeľte o svoje. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Olcsó ZVH2Elektromos főzőedények árak, akciók.


Prezrite si PROFESSOR ZVH 272. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. For shipping to other EU countries visit this page PROFESSOR the VH 272. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte PROFESSOR die VH 272.


Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektrické nebo elektronické výrobky nesmí být likvidovány společně s komunálním odpadem. Za účelem správné likvidace výrobku jej. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Naplňte spotřebič vodou, min.


NOVÉ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ S POŠKOZENÝM OBALEM A PLNOU. Nezaujala vás tato nabídka? Elektrické a parní vařiče , hrnce, pánve nabídek Podrobnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky